Για τον έρωτα, αλλά και την επιθυμία του να αποκτήσει τη δική του οικογένεια μίλησε στο ένθετο «Radar» της εφημερίδας «Έθνος της Κυριακής» ο Νίκος Ψαρράς.

Ο 39χρονος ηθοποιός , με αφορμή τον ρόλο του ζιγκολό που ερμήνευσε στην «Τριλογία του παραθερισμού» στη σκηνή του Εθνικού Θεάτρου, παραδέχτηκε πως στο παρελθόν έχει δεχτεί ανήθικες προτάσεις από μεγαλύτερες γυναίκες έναντι αμοιβής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με έχουν πλησιάσει με τέτοιες διαθέσεις, αλλά δεν επέτρεψα να προχωρήσουν. Έδειξα με τον τρόπο μου ότι δεν ‘παίζει’ κάτι τέτοιο. Πρέπει να βάζεις εσύ τα όρια. Αν δώσεις δικαιώματα και ελπίδες, αν δείξεις ότι είσαι πρόσφορο έδαφος, τα θέλεις! Το λέω και σε νεότερους ηθοποιούς που με ρωτάνε για όλους τους μύθους που υπάρχουν για τον χώρο και για τις ανήθικες προτάσεις που γίνονται από γυναίκες και άντρες. Ο άλλος θα φτάσει, τους λέω, εκεί που εσύ θέλεις. Ακριβώς εκεί!».

Στον έρωτα, θεωρεί πως όλα είναι επιτρεπτά: «Απόλυτα! Όλα επιτρέπονται-όλα όμως- και δεν υπάρχει προστυχιά στον έρωτα, υπάρχουν μόνο πρόστυχα μυαλά», ενώ συμπληρώνει πως έχει χτυπηθεί κάτω για έναν μεγάλο έρωτα, αλλά και έχει φάει χυλόπιτα.

Θα ήθελε να παντρευτεί και να αποκτήσει οικογένεια;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα ήθελα πολύ παιδιά! Μάλιστα έχει αρχίσει και με πιάνει ένα άγχος που φτάνω σαράντα-είμαι στα τριάντα εννιά!- και δεν έχω κάνει παιδιά… Θέλω να κάνω μια ωραία οικογένεια, όπως η δική μου. Οι δικοί μου ερωτεύτηκαν μικροί και είναι μαζί εξήντα χρόνια τώρα. Μας ξυπνούσαν με τραγούδια, μας μεγάλωσαν με πολλή αγάπη και θέλω να πετύχω κάτι ανάλογο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης