Νίκος Σούλης: «Γερασμένο τεκνό ο Σάκης, ενοχλητική η Μανωλίδου»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011, 15:56
Νίκος Σούλης: «Γερασμένο τεκνό ο Σάκης, ενοχλητική η Μανωλίδου»
Αυτή η συνέντευξη του Νίκου Σούλη σε εβδομαδιαίο περιοδικό τράνταξε τα ήρεμα νερά της ελληνικής showbiz και αφού σας παρουσιάσαμε τις απόψεις του γνωστού σκηνοθέτη για τους επώνυμους ομοφυλόφιλους, τώρα δείτε τι είπε για την Ευγενία Μανωλίδου και τον Σάκη Ρουβά.

«Η Μανωλίδου, και δεν νομίζω πως είμαι ο μόνος, με ενοχλεί. Όχι η ίδια, αλλά η επίφαση της παρουσίας της. Ότι στα πάντα μέσα είναι το νέο πρόσωπο. Θεωρώ ότι είναι πολύ ψεύτικη. Δεν με πείθει ούτε ως προς την αρχοντιά την οποία θέλει να προβάλλει, ούτε ως προς την γλυκύτητα και την καλοσύνη που έχει. Πιστεύω ότι είναι ένα άτομο που είναι σκυλιασμένο για την επιτυχία , που τα θέλει όλα».

Για τον Sakis είπε:

«Για τα προσωπικά μου γούστα μπορεί να είναι υπερεκτιμημένος. Από την άλλη ξέρεις πολύ καλά ότι μετράει το Life style που πουλάει κανείς. Και από την στιγμή που ο Σάκης παντρεύτηκε και έκανε παιδί, είναι αρεστός στις μαμάδες , στους μπαμπάδες, τις κόρες. Είναι ένα προϊόν για όλη την οικογένεια. Ως τραγουδιστής είναι υπερεκτιμημένος , αλλά αυτό που κάνει έχει μοναδικότητα».

Τέλος, ο Σούλης είχε γράψει στο facebook για την πιθανή πρόταση στον Σάκη Ρουβά για την Επίδαυρο ότι απαιτούσε ανέβασμα της Μήδειας σε διασκευή Φλωρινιώτη γιατί του έκανε πιο προχωρημένο, ενώ συνέχιζε:

«Το γερασμένο τεκνό, παλιό, πολύ παλιό...»

ΠΗΓΗ: ΕΓΩ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2011, 15:56