Νίκος Βουρλιώτης: Από ποιους και γιατί πολεμήθηκε

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 20 Μαΐου 2015, 23:59
Νίκος Βουρλιώτης: Από ποιους και γιατί πολεμήθηκε
Με αφορμή τα 20 χρόνια από τη δημιουργία των Goin’ through και τη κυκλοφορία του επετειακού άλμπουμ τους, η «ψυχή» του χιπ χοπ συγκροτήματος Νίκος Βουρλώτης μίλησε στο ΟΚ για το τίμημα της επιτυχίας και τις επιθέσεις που δέχτηκε μέσω διαδικτύου.

Σε έχουν προσβάλει;

«Σίγουρα. Το δικό μας μουσικό είδος δημιουργεί τρελούς εγωισμούς και κρύβει κόντρες. Αυτό δεν είναι «προνόμιό» μας. Και οι λαϊκοί καλλιτέχνες ακούω να λένε διάφορα κατά καιρούς. Σε όλους τους χώρους υπάρχει ανταγωνισμός,συχνά απαραίτητος. Από εκεί και πέρα είναι θέμα επιπέδου και ωριμότητας. Καθένας διαχειρίζεται διαφορετικά τον ανταγωνισμό ή τα κακώς κείμενα ενός ανταγωνιστή. Κάποιοι μπαίνουν απλώς στο Facebook και γράφουν τις εξυπνάδες τους».

Νιώθεις ότι έχεις χτυπηθεί;

«Χτυπήθηκα όσο χτυπιέται πάντα ο πρώτος, ο πιο διακεκριμένος, ο πιο πετυχημένος. Ξεκίνησα να παρουσιάσω κάτι διαφορετικό, με δικό μου τρόπο και στιλ. Για δέκα χρόνια υπήρχε μονοπωλιακή σχέση με το αντικείμενο. Κάποια στιγμή άκουγες αυτό το είδος και έλεγες αυτός είναι ο τάδε και ας μην ήμουν εγώ. Το «τίμημα» ήταν πολλά λόγια,πολύ κουτσομπολιό,κιτρινίλα, να με λένε περίεργο, να λένε ότι δεν είμαι καλό παιδί. Βρείτε μου έναν άνθρωπο εκεί έξω που να έχει φτάσει στη κορυφή και να μην λένε για αυτόν οτιδήποτε».

Τι σου έλεγαν οι γύρω σου όταν συνεργάστηκες με τον Γιώργο Μαζωνάκη ή την Άννα Βίσση;

«Μου έλεγαν «Όχι μην το κάνεις, είναι λαϊκός τραγουδιστής, το χιπ χοπ δεν ταιριάζει με αυτά τα πράγματα!». Οι ίδιοι άνθρωποι που μου τα έλεγαν αυτά τότε,τώρα στις συναυλίες μου λένε και πες και αυτή την κομματάρα».

Πηγή: govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 21 Μαΐου 2015, 00:00