Η Νίνα Λοτσάρη μιλάει για τον χωρισμό της, τον δεσμό με νεαρό ποδοσφαιριστή και τα παιδιά της σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό «Εγώ Weekly».

«Για τις επιλογές μου νιώθω ότι δεν έχω να απολογηθώ σε κανέναν και για τίποτα» λέει η νέα Ζωζώ Σαπουντζάκη της ελληνικής showbiz.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι δυναμική και δεν δέχεται συμβουλές από κανέναν. «Νιώθω πως έχω τόση δύναμη μέσα μου, με την οποία μπορώ να αντιμετωπίσω τα πάντα… Τα πάντα τα χειρίζομαι μόνη μου και είμαι περήφανη για αυτό» συμπληρώνει.

Η επαγγελματική της σχέση με τον πρώην της;

«Με μεγάλη δυσκολία έχουμε καταφέρει με τον πρώην σύζυγό μου να συνυπάρχουμε επαγγελματικά, από τότε που ήταν όλα καλά στην προσωπική μας ζωή. Με τον Κωνσταντίνο έχουμε ζήσει δέκα χρόνια μαζί, έχουμε κάνει δύο παιδιά, αν μη τι άλλο, πρέπει να υπάρχει αξιοπρέπεια. Δεν θα πάψουμε ποτέ να είμαστε οικογένεια, ακόμα κι αν κάνουμε και οι δύο μας καινούργιες οικογένειες. Δεν χωρούν εγωισμοί σε αυτά τα θέματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πάνω απ’ όλα είναι τα δύο παιδιά που απέκτησαν: «Δεν ήταν όλα εύκολα στην αρχή. Άλλωστε, οι τέλειες σχέσεις δεν έχουν ιστορία!».

«Το μόνο πράγμα που σκέφτομαι είναι η μεγάλη μου κόρη. Είναι ο μόνος άνθρωπος από τον οποίο μπορεί να κριθώ και να με πειράξει. Θέλω η κόρη μου να είναι πολύ περήφανη για τη μαμά της, τις επιλογές της, γι’ αυτό φροντίζω να είμαι συνέχεια δίπλα της και να έχω μαζί της αυτήν την υπέροχη επικοινωνία που έχουμε αναπτύξει. Νιώθω ότι έχω ένα υπέροχο παιδί».

ΠΗΓΗ: Εγώ Weekly

Επιμέλεια: Τέλης Αλεξανδρόπουλος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης