Λαμπερή σαν πορσελάνινη κούκλα, ευαίσθητη σαν μικρό παιδί και δυνατή σαν ύαινα! Η Νίνα Λοτσάρη σφύζει από ταλέντα και παρά την μαγική ομορφιά της, έχει κερδίσει τον σεβασμό όλων στο χώρο του θεάτρου και της μουσικής!

Φέτος βρίσκεται στο θέατρο ΑΜΙΡΑΛ στη παράσταση «Η Μαμά είπε μη…!» ενώ από τις 12 Φεβρουαρίου και κάθε Τετάρτη θα παρουσιάζει στο «L arcade» στην Πανεπιστημίου το σόου «Dolce Vita»! Ένα μουσικό αφιέρωμα με τραγούδια από όλο τον κόσμο!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ήρεμη, χαλαρή και με τη ζωή να της χαμογελά μιλά στα Παραπολιτικά για την μουσική, τον έρωτα αλλά και την πολιτική! Δείτε μερικά αποσπάσματα:

-Θα έκανες δεύτερο γάμο;
«Ναι γιατί είμαι άνθρωπος της οικογένειας».

-Πίστευες ποτέ πως θα χωρίζατε με τον Κωνσταντίνο Σκορδάλη;
«Κοίτα… δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι όμως δεν είναι κάτι ξεχωριστό αυτό που ζω εγώ! Συμβαίνει σε πολλά σπίτια και θα προτιμούσα να μην ήταν τόσο φυσιολογικό. Ορισμένες αποφάσεις που παίρνονται είναι για το καλύτερο και ελπίζω να βγουν σε καλό όλες οι αποφάσεις!»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Σε έχουν παρενοχλήσει σεξουαλικά στη δουλειά σου;
«Είχα ελάχιστες περιπτώσεις στην αρχή. Πολύ ευγενικά μου ζητούσαν να βγούμε, να βγούμε, μια δυο περιπτώσεις όμως θεωρώ πως ήταν ειδικές. Δεν ήταν μόνο με μένα ήταν συνεχές φαινόμενο».

-Είσαι μια πού λαμπερή γυναίκα που προκαλεί εύκολα τον φθόνο! Πώς τον αντιμετωπίζεις;
«Μου αρέσει να δικαιολογώ τον φθόνο στον άλλον! Θεωρώ πως έχει ο άλλος συναισθηματική δυσλειτουργία, τον θεωρώ άρρωστο αυτόν που φθονεί, δεν μπορείς να τον βρίσεις! Ο φθόνος είναι κατακριτέος! Άλλο ζηλεύω κάτι και λέω αχ να το χα και εγώ και άλλο να πετροβολάω κάποιον».

-Εσύ ζηλεύσεις στις σχέσεις σου;
«Η ζήλια στην ερωτική σχέση είναι υγιές συναίσθημα και πρέπει να υπάρχει! Πάντα όμως είναι ο τρόπος που την πλασάρεις! Εγώ ζηλεύω μόνο με αφορμές! Από το 1 ως το 10 είμαι 10. Είμαι 10 αλλά με αφορμές!»

-Την απιστία την συγχωρείς;
«Για όλα τα πράγματα υπάρχουν τα εγκλήματα κατά συρροή αλλά και τα εγκλήματα εξ αμελείας… Σημασία έχει ποιο έγκλημα διαπράχθηκε και για ποιο λόγο… Δεν είμαι ευθυνόφοβη γι αυτό θα το ψάξω πρώτα και μετά θα αποφασίσω. Πρέπει πρώτα ο καθένας να ψάξει γιατί έγινε και αν μπορεί να το αντέξει!»

-Εσύ υπήρξες άπιστη;
«Μου έχει τύχει αλλά ήταν σχεδόν πεθαμένη η σχέση! Ήταν σαν αφορμή περισσότερο, αλλά ναι μου έχει τύχει!»

-Σου λείπει η τηλεόραση;
«Είμαι άνθρωπος της σκηνής δεν είμαι της τηλεόρασης! Δεν είχα ανάγκη την τηλεόραση για να υπάρχω. Όπως ο τραγουδιστής θέλει ένα σουξέ για να κρατήσει ένα μαγαζί, εγώ κράταγα μαγαζιά χωρίς σουξέ με την καλλιτεχνική μου υπόσταση, με ένα σύνολο πραγμάτων! Δεν μπορώ να συγκριθώ ούτε με τους ηθοποιούς, είμαι κάπως μόνη μου, απομονωμένη!»

-Εσύ πιστεύεις πως προχωρά η Ελλάδα με την κυβέρνηση Σαμαρά;
«Η Ελλάδα είναι σε μια φάση παλινδρόμησης. Κάνει δυο βήματα μπροστά και ένα πίσω! Είμαστε σε καλό δρόμο και νιώθω πως κάποια στιγμή θα αρχίσουμε να τρέχουμε!»

-Οπότε θεωρείς καταλληλότερο πρωθυπουργό τον Αντώνη Σαμαρά;
«Κατάλληλο πρωθυπουργό θεωρώ τον Bill Gates γιατί η Ελλάδα χρειάζεται έναν πολύ καλό επιχειρηματία και πολιτικό για να φέρει το μαγαζί στα ίσα του»

-Θα ήθελες να ασχοληθείς με την πολιτική;
«Αν δεν ήμουν καλλιτέχνης ίσως να ήμουν πολιτικός! Στο μέλλον ποτέ δεν ξέρεις… Ένα υπουργείο πολιτισμού θα ήταν μεγάλη πρόκληση στα 60 μου!»

-Πριν από λίγο καιρό συνεργάστηκες με την Ευγενία Μανωλίδου και συναντήθηκες και με τον Άδωνη Γεωργιάδη! Πώς σου φαίνεται;
«Είναι άλλο το φαίνεστε και άλλο το είναι. Φαίνεται σόουμαν, ενώ αυτό που αντίκρισα είναι έναν πολύ μορφωμένο άνθρωπο με παιδεία, επιχειρήματα, άσχετα αν συμφωνώ ή όχι και δεν αμφισβητώ την αξία του σαν πολιτικό και σαν άνθρωπο».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης