Στην εκπομπή «Everyday Girls» του MTV, ο Νίκος Βουρλιώτης δήλωσε, μεταξύ άλλων: «Ψηλά το κεφάλι κάθε μέρα πάντα και για πάντα».

Όσο για το τι θα έλεγε στον πρωθυπουργό της χώρας, αν του δινόταν η ευκαιρία να τον συναντήσει από κοντά; «Θα του έλεγα σε παρακαλώ παράτα τα! Τουλάχιστον αυτό μου έρχεται στο μυαλό πολύ- πολύ εύκολα και χωρίς δεύτερη σκέψη. Το ψέμα πληρώνει. Τελεία. Και έτσι θα την πληρώσουν αυτοί που την πληρώνουν πάντα», απάντησε ο Nivo.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παράλληλα, μίλησε και για το πώς ένας τόσο αντισυμβατικός άνθρωπος σαν κι αυτός ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας: «Ο γάμος για μένα ήταν μια φοβερή ανατροπή. Έκανα μια τεράστια ανατροπή στη ζωή μου και στα δεδομένα μου της ζωής μου, την στιγμή που έλεγα ότι δεν θα το κάνω ποτέ και είναι κάτι το οποίο δεν με αφορά, μπήκα ξαφνικά -από μόνος μου- χωρίς να με βάλει κανείς. Θα μπορούσα να κάνω τρία παιδιά! Η γυναίκα μου έχει πολλά καλά, το βασικό της όμως είναι ότι κάνει πάντα πίσω όταν νευριάζω!».

Τι δεν αντέχει σε μία γυναίκα; «Σε μια γυναίκα δεν αντέχω τη ζήλεια, το ψέμα και τα άσχημα δάχτυλα στα πόδια! Το καλύτερο πράγμα που μπορεί να μου τύχει είναι να έχει χιούμορ και να έχει όχι μόνο την ιδιαιτερότητα του να κάνει χιούμορ αλλά και να αντιλαμβάνεται το δικό μου, να μπορεί να το δέχεται και να συμμετέχει σε αυτό. Θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει θαυμασμός σε μια σχέση. Να θαυμάζει ο ένας τον άλλο», κατέληξε.

Επιμέλεια: Φιλίππα Κριτσογιαννάκη

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης