O Παναγιώτης Βασιλάκος τα έβαλε με την παραγωγή του Nomads καθώς η ομάδα της Ζούγκλας έπρεπε να ψηφίσει δύο παίκτες προς αποχώρηση.

Ο Παναγιώτης είπε εκνευρισμένος στον Γρηγόρη Αρναούτογλου: «Θεωρώ πολύ άδικο σε αυτή τη φάση του παιχνιδιού να μας βγάλετε δύο προτεινόμενους, διότι βάσει στρατηγικής εγώ ήμουν πίσω στον κύβο και πήρα την πρωτοβουλία πρώτος να σταματήσω για το fair play. Δεν ήξερα τους κανονισμούς πριν έρθω, και επίσης θα έπρεπε να μας δώσετε κι ένα προβάδισμα στο να ξεκινήσουμε. Δεν τους ήξερα τους κανονισμούς. Χάσαμε, τουλάχιστον να δώσουμε έναν, όχι δύο. Άρα, δεν υπάρχει fair play παιδιά. Εγώ φταίω που σταματήσαμε, δεν υπάρχει ξανά fair play, εγώ δεν σταματάω ποτέ».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και τότε σε έντονο ύφος είπε ο παρουσιαστής: «Εγώ τους είπα τους κανονισμούς πριν ξεκινήσετε. Δεν σας είπα ότι η ομάδα που θα χάσει θα βγάλει δύο προτεινόμενους; Αυτός είναι ο κανονισμός και σας το είπα πιο πριν. Δεν είναι κάτι που δεν το ξέρατε»!

Τελικά στην πρώτη ψηφοφορία ο Παναγιώτης ψήφισε την Νατάσα Καλογρίδη και εξήγησε τον λόγο. «Θέλω να δώσω μια ευκαιρία στους νέους ανθρώπους, όχι γιατί η Νατάσα ήταν κακιά αγωνιστικά… η Νατάσα είναι η μαμά μας…Είχε τον τσαμπουκά να έρθει μαζί μας, ενώ μπορούσε να πάει με τους celebrities».

Αυτή η δικαιολογία δεν άρεσε στον παρουσιαστή και του είπε: «Θα έλεγε κανείς βέβαια ότι πώς της το ξεπληρώνεις έτσι; Επέλεξε εσάς κι εσύ της το ξεπληρώνεις με μια ψήφο;»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης