Νότης Σφακιανάκης: «Δεν πάμε στην πτώχευση, έχουμε πτωχεύσει»

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010, 13:58
Νότης Σφακιανάκης: «Δεν πάμε στην πτώχευση, έχουμε πτωχεύσει»
Ο Νότης Σφακιανάκης μίλησε στο «LifeStyle» του ALTER για τη θρησκεία αλλά και την οικονομική κατάσταση της Ελλάδας.

Αρχικά, ο Νότης Σφακιανάκης είπε πως είναι προκλητικός σε κάθε του συνέντευξη γιατί «Δεν έχω άλλο τρόπο να μιλήσω. Όπως μιλάω με τους φίλους και την οικογένειά μου, έτσι μιλάω προς όλους. Δεν μπορώ να είμαι αλλιώς στην τηλεόραση και αλλιώς με τους φίλους μου. Αυτό το "δίμουρο" είναι κάλπικο, δεν το έχω».

Θεωρεί πως είναι ροκ σταρ;

«Ο λαϊκός ο καλλιτέχνης είναι συγχρόνως ένας ροκ σταρ στη χώρα του. Ο ροκ σταρ της Αμερικής ή της Αγγλίας είναι ένας λαϊκός καλλιτέχνης. Το ξένο ροκ είναι το αντίστοιχο του λαϊκού καλλιτέχνη στην Ελλάδα».
 
Γιατί δεν είναι χριστιανός;

«Χίλιες φορές το έχω πει. Από μικρό παιδί το λέω. Έλληνας είμαι και ο Έλληνας χριστιανός δεν γίνεται. Όλοι αυτοί που σας παραμυθιάζουν... δεν υπάρχουν αυτά τα πράγματα. Είμαι ένας άνθρωπος που αγαπά τη ζωή και τη χώρα μου, την πατρίδα μου, αφού είναι το σπίτι μου».

Για την οικονομική κρίση της Ελλάδας:

«Δεν πάμε στην πτώχευση, έχουμε πτωχεύσει. Όταν χρωστάμε 500 δισεκατομμύρια, τα οποία μας έχουν χρεώσει αυτοί που ψηφίζετε τα τελευταία χρόνια, αυτές τις δύο παρατάξεις, μας πούλησαν την πατρίδα. Αυτή τη στιγμή δεν μας ανήκει. Τώρα πρέπει να θυμώσουμε και να αρχίσουμε την αναρρίχηση. Να μην ξανακάνουμε το ίδιο λάθος. Τώρα ο κλήρος πέφτει σε μας. Τώρα πρέπει να διώξουμε όλους αυτούς και να ξαναχτίσουμε τη ζωή μας».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 28 Νοεμβρίου 2010, 13:58