Καλύτερα δείχνουν να είναι τα πράγματα για την ταλαιπωρημένη σταρ που πρόσφατα κατέρρευσε σωματικά αλλά και ψυχολογικά, μερικούς μήνες μετά τον χωρισμό της με τον Άστον Κούτσερ.

Ένα περίπου μήνα μετά την εισαγωγή της στο νοσοκομείο μετά από κατάχρηση ουσιών, η Ντέμι Μουρ συνεχίζει να ακολουθεί θεραπεία για «διατροφική διαταραχή και θέματα εθισμού σε ουσίες», όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν πηγές από το περιβάλλον της, και τελικά φαίνεται να αναρρώνει: «Η Ντέμι τα πάει πολύ καλά στην επανένταξη. Βρέθηκε κοντά στο χείλος του γκρεμού, αλλά τώρα όλα δείχνουν πολύ πιο αισιόδοξα. Έχει πάρει 5 κιλά ενώ η διάθεσή της είναι πολύ πιο ανεβασμένη» αναφέρουν πηγές του περιοδικού People.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα ίδια θετικά μηνύματα έρχονται και από τη μεγαλύτερη κόρη της Ντέμι: Η Ράμερ Γουίλις εξέφρασε πρόσφατα τη χαρά της για τη βελτίωση της κατάστασης της μητέρας της: «O περασμένος χρόνος δεν έκλεισε καλά για την οικογένειά μας αλλά τώρα φαίνεται πως σύντομα όλοι μας μπορεί να γυρίσουμε στην παλιά μας ευτυχισμένη ζωή. Η μητέρα μου μου υποσχέθηκε πως σε ένα τον πολύ μήνα θα είναι έτοιμη να γυρίσει σπίτι και αυτό μου αρκεί» είπε.

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης