Στα χνάρια του Μίκαελ Σουμάχερ βαδίζει ο γιος του, Μικ, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε το πρώτο του επίσημο τεστ στην γερμανική Formula. Η συγκεκριμένη κατηγορία ανήκει στα οχήματα ανοιχτού τύπου και αφορά τους αρχάριους αθλητές του αγωνίσματος και παρόλο που δεν υπάρχει παγκόσμιο πρωτάθλημα, διοργανώνονται τοπικά ή εθνικά τουρνουά.

Σε ένα από αυτά και συγκεκριμένα στο Όσερσλεμπεν της Γερμανίας πρόκειται να αγωνιστεί ο 16χρονος αθλητής στις 25 Απριλίου. Ο Μικ Σουμάχερ που εκτός από το πάθος του πατέρα του έχει πάρει και τα χαρακτηριστικά του, αγωνιζόμενος με το δυναμικός της ολλανδικής Van Amersfoort, πρόκειται να απασχολήσει πολύ τα μίντια, αρχής γενομένης από τα δοκιμαστικά που συγκέντρωσαν αμέτρητους δημοσιογράφους που ήθελαν να τον απαθανατίσουν στην πρώτη του επαφή με την πίστα. Ωστόσο, όπως ξεκαθάρισε ο επικεφαλής της ομάδας του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα πρέπει να έχουμε υπερβολικές προσδοκίες από τον Μικ μόνο και μόνο επειδή ο πατέρας του ήταν επτά φορές πρωταθλητής της Formula 1, καθώς υπάρχει διαφορά ανάμεσα στα καρτ και τα μονοθέσια οχήματα».

Ο 16χρονος Μικ βρίσκεται κοντά στον πατέρα του που αναρρώνει ακόμα από το σοβαρό τραυματισμό που υπέστη το Δεκέμβριο του 2013.

Πηγή: govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης