Ντενίση: Η Δουκάκη θα χαστούκιζε τον Λαζόπουλο

Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010, 12:47
Ιάσωνας Κυριακού
Ντενίση: Η Δουκάκη θα χαστούκιζε τον Λαζόπουλο
Αυτή η κόντρα κρατάει... χρόνια, ανάμεσα στη Μιμή Ντενίση και τον Λάκη Λαζόπουλο. Με δηλώσεις τους, αλλά και με συνεντεύξεις τους, και οι δύο πλευρές, κατά καιρούς, ρίχνουν λάδι στη φωτιά.

Αυτήν τη φορά το... μπουρλότο το άναψε η Μιμή Ντενίση, η οποία σε κοινή συνέντευξη που έδωσε μαζί με τη φίλη της και φιλοξενούμενή της στην Ελλάδα, βραβευμένη με όσκαρ ηθοποιό, Ολυμπία Δουκάκη, τα... έχωσε κανονικότατα στον Λάκη Λαζόπουλο.

«Αν ζούσε η Ολυμπία αυτό που ζω με τον Λάκη, σίγουρα θα τον χαστούκιζε. Εγώ δεν κινούμαι έτσι. Συγκρατούμαι και δεν κατεβαίνω στο επίπεδο του άλλου που δεν σέβεται και δεν εκτιμά τίποτα, ούτε καν τον γάμο μου. Να απαντήσω σε «φτηνιάρικες» επιθέσεις που μου γίνονται ακόμα και την ώρα που ντύνομαι νύφη; Σε τόση μικροπρέπεια δεν μπαίνω ποτέ…».

Έτσι, αναμένεται η απάντηση του Λάκη Λαζόπουλου στη σκληρή, ομολογουμένως, κριτική που του άσκησε η Μιμή Ντενίση, ο οποίος μέσα από το Τσαντίρι του είχε σχολιάσει δυσμενώς ακόμα και τον γάμο της γνωστής ηθοποιού με τον Σωτήρη Πολύζο.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 3 Μαρτίου 2010, 12:47