Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει για τα παιδιά της και τον σύντροφό της

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017, 09:51
Ντορέττα Παπαδημητρίου: Μιλάει για τα παιδιά της και τον σύντροφό της
Συνέντευξη στο περιοδικό «Tv Μανία» παραχώρησε η Ντορέττα Παπαδημητρίου, η οποία μίλησε μεταξύ άλλων για τα παιδιά της και τον σύντροφό της.

Tι σε κάνει χαρούμενη στις μέρες μας;

Τα παιδιά μου. Είναι ο λόγος που καταφέρνω να αντιμετωπίσω και να χειριστώ τα προβλήματα της ζωής. Είναι το οξυγόνο και η ενέργειά μου.

Τώρα με τα γυρίσματα αναγκάζεσαι να λείψεις πολλές ώρες από το σπίτι. Υπάρχει γκρίνια; Παραπονιούνται; Σου λείπουν;

Όντως, είναι πολύ απαιτητικές αυτές οι μέρες. Ευτυχώς, κάθε φορά που προκύπτει κάτι τέτοιο τα βολεύω με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη διαρκεί περισσότερο από ένα δίμηνο. Τα παιδιά έχουν μεγαλώσει, τους έχω εξηγήσει και ξέρουν πολύ καλά ποια είναι η δουλειά της μαμάς τους και τους έχω ζητήσει λίγη υπομονή μέχρι το Πάσχα. Όταν ολοκληρωθούν τα γυρίσματα του παιχνιδιού και τελειώσουν και οι παραστάσεις μου στο θέατρο, θα έχουμε πολύ χρόνο για να κάνουμε πράγματα μαζί.

Αγχώνεσαι για το μέλλον τους;

Όπως κάθε μητέρα, έτσι κι εγώ θέλω το καλύτερο για τα παιδιά μου στο μέτρο του δυνατού χωρίς υπερβολές και περιττές κινήσεις. Τόσο όσο, ώστε να βγουν στην κοινωνία σωστοί και τίμιοι άνθρωποι.

Είσαι περήφανη για τα παιδιά σου;

Όσο μεγαλώνω και ωριμάζω, συνειδητοποιώ ακόμη περισσότερο το μεγαλείο του να είσαι μάνα. Κάθε φορά αισθάνομαι και πιο χαρούμενη και ευλογημένη που έχω τα παιδάκια μου. Μπορεί στη ζωή μου κάποια πράγματα να πήγαν στραβά, αλλά κατάφερα να δημιουργήσω δύο υπέροχα πλάσματα για τα οποία είμαι υπερήφανη ως μητέρα.

Να σε ρωτήσω και κάτι άλλο; Δευτέρα και 13 είναι η επίσημη πρώτη του «Κάνε Παζάρι» στην Ελλάδα κι ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου στην Κύπρο. Πιστεύεις στον έρωτα, Ντορέττα;

Βέβαια. Αν δεν πιστεύουμε στον έρωτα, πού αλλού να πιστέψουμε;

Στον έρωτα με την πρώτη ματιά ή στον εγκεφαλικό έρωτα;

Με την πρώτη ματιά, έρωτας, λίγο δύσκολο. Με το δεδομένο, όμως, ότι «εδώ κάτι μπορεί να προκύψει», ναι. Αν δεν καταφέρω να ερωτευτώ κάποιον εγκεφαλικά, ο έρωτας δεν μπορεί να έχει διάρκεια και την ίδια δύναμη. Οπότε είναι δεσμός εγκεφαλικής διέγερσης και φυσικά συναισθήματος.

Λειτουργείς περισσότερο συναισθηματικά παρά με τη λογική;

Είμαι πολύ του συναισθήματος. Αν έπρεπε να τα βάλω σε μια σειρά, σίγουρα θα έβαζα πρώτα τα συναισθήματά μου κι ακολούθως τη λογική μου. Είμαι τέτοιος άνθρωπος. Οπωσδήποτε ένας έρωτας για να έχει διάρκεια πρέπει να περνά και από το μυαλό.

Από το στομάχι;

Αυτό ακολουθεί (γέλια).

Να σε ρωτήσω με λόγια απλά, είσαι ερωτευμένη;

Είμαι πάρα πολύ καλά.

Δεν θα τροφοδοτούσες τα social media με προσωπικές σου στιγμές…

Ο καθένας κάνει ό,τι θέλει. Δεν είναι απαραίτητο ότι οι άνθρωποι που ανεβάζουν προσωπικές στιγμές τους στα social media το κάνουν επί τούτου. Εγώ, για παράδειγμα, επειδή έχω τα παιδιά και είναι πιο σημαντικό πράγμα για μένα, δεν είναι κάτι που θα ήθελα να κάνω. Υπήρξαν στιγμές, όμως, που ήθελα να ανεβάσω μια φωτογραφία και μετά έκανα πίσω. Καταλαβαίνω απόλυτα αυτούς που έχουν τη σχέση τους, είναι ερωτευμένοι και θέλουν να το δείξουν και να το φωνάξουν. Ενδεχομένως, αν δεν είχα δύο παιδιά, αν δεν ήμουν στη θέση που είμαι κι αν όλα ήταν πιο απλά, μπορεί κι εγώ να το έκανα.

Πήρα την απάντηση που ήθελα. Είσαι ερωτευμένη.

Αυτή είναι δική σου τοποθέτηση. Εγώ δεν είπα τίποτα (γέλια).

Έχω την αίσθηση πως, όταν κάποιος είναι ερωτευμένος, φαίνεται.

Είμαι καλά. Αυτό, μόνο.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 14 Φεβρουαρίου 2017, 10:56