Μετά την εμφάνιση της Βίσση με την Κοντσίτα άλλο ένα καλλιτεχνικό γεγονός θα «αναταράξει τα νερά» στη Μύκονο. Είναι η εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου και του Χούλιο Ιγκλέσιας  στην παραλία της Ψαρού στο Nammos.

Ο Αντώνης Ρέμος  είχε κατά καιρούς εκφράσει την επιθυμία του για τη συνεργασία με τον Χούλιο Ιγκλέσιας αλλά και ο  71χρονος λατίνος τραγουδιστής ήθελε να εμφανιστεί για άλλη μια φορά στην Ελλάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αρχικά ο Ιγκλέσιας ήθελε να τραγουδήσει στο Ηρώδειο, αλλά δεν βόλευαν οι ημερομηνίες. Στη συνέχεια,Τούρκος μεγαλοπαραγωγός έκανε τον καλλιτεχνικό γάμο μεταξύ των δύο τραγουδιστών και είχε προγραμματισθεί κοινή συναυλία για τις 2 Αυγούστου στην Κωνσταντινούπολη.

Πάλι όμως δεν βόλευε και τελικά Χούλιο και Αντώνης θα συνυπάρξουν καλλιτεχνικά  στις 30 Ιουλίου στο Νammos της Μυκόνου.

Σύμφωνα με δημοσίευμα, ο Ισπανός καλλιτέχνης ζήτησε 335.000 ευρώ για μια εμφάνιση ενώ μαζί του θα είναι και ο Αντώνης Ρέμος, με τον οποίο θα κάνει τέσσερα ντουέτα. Φυσικά αυτά είναι μόνον η αμοιβή του Χούλιο. Το ποσό φυσικά ανεβαίνει ανάλογα με τις απαιτήσεις του λατίνου τροβαδούρου του έρωτα (π.χ. μετακινήσεις με ιδιωτικό αεροπλάνο).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ανάλογα διαμορφώνεται και το εισιτήριο: πρώτα τραπέζια 1.000 ευρώ το άτομο με φαγητό και μπουκάλι σαμπάνια. Δεύτερη σειρά 600 ευρώ επίσης με φαγητό και ποτήρι σαμπάνια. Τρίτη σειρά 300 ευρώ με φαγητό ξεροσφύρι. Στα μετόπισθεν του μπαρ 40 ευρώ το ποτό!

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης