Για τη δημοσιότητα και τους λόγους που τον οδήγησαν να κινηθεί νομικά για να προστατεύσει την οικογένειά του μίλησε ο Θοδωρής Μαραντίνης σε πρόσφατη συνέντευξή του και παραδέχτηκε ότι σκέφτεται να μετακομίσει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη με την σύζυγό του και τα παιδιά του.

Σχετικά με τη δημοσιότητα και αν ξεπεράστηκαν ποτέ τα όρια στα δημοσιεύματα που αφορούν τον ίδιο και την οικογένειά του, ο γνωστός τραγουδιστής, ανέφερε στο περιοδικό «People»: «Η φαντασία των ανθρώπων που γράφουν μυθεύματα, ενίοτε με ξεπερνά. Δεν ξέρεις αν πρέπει να γελάσεις ή να οργιστείς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν είναι ευχάριστο αυτό το κομμάτι της δουλειάς. Στην αρχή, μάλιστα, μου ήταν δύσκολο να το αποδεχτώ, τώρα απλώς έχω συνηθίσει και έχω συμβιβαστεί. Κάποιες φορές όμως έχουν ξεφύγει αρκετά και κινηθήκαμε νομικά. Στείλαμε εξώδικο σε περιοδικό. Είναι άκομψο τώρα που μεγάλωσε το παιδί μας και πηγαίνει στο νηπιαγωγείο, να ακούει τυχαία ότι οι γονείς του χωρίζουν. Επίσης, εγώ και η σύζυγός μου, αντιλαμβανόμαστε πως λειτουργεί το σύστημα, όχι όμως οι δικοί μας άνθρωποι. Κάποτε είχε γραφτεί ότι έπαθα ατύχημα οδηγώντας μηχανή. Το ειρωνικό είναι ότι ουδέποτε οδήγησα μηχανή…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης