Ο Αλέξανδρος Πετρίδης αρκετό καιρό επιθυμούσε να ασχοληθεί με τα κοινά και τώρα φαίνεται πως είναι η κατάλληλη στιγμή, καθώς την προηγούμενη εβδομάδα, κατόπιν ψηφοφορίας, ανέλαβε τη θέση του αντιπροέδρου στον Σύλλογο Αγίου Ιωάννη Ρέντη.

Ο Σύλλογος ιδρύθηκε φέτος με όλες τις νόμιμες ενέργειες και έχει σκοπό την επίλυση προβλημάτων καθώς και την αναβάθμιση της περιοχής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου 180 άτομα της συγκεκριμένης περιοχής του δήμου παρευρέθησαν στην ψηφοφορία, που έγινε την προηγούμενη Δευτέρα. Ο γνωστός παρουσιαστής «τερμάτισε» μόλις 9 ψήφους πιο κάτω από τη θέση του προέδρου.

Ο κόσμος έδειχνε ενθουσιασμένος με την απόφαση του Αλέξανδρου Πετρίδη να ασχοληθεί με τα κοινά της περιοχής του αγαπημένου του παππού και όπου ο ίδιος πέρασε τα παιδικά του χρόνια.

Μετά το τέλος της ψηφοφορίας και την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων, ο Αλέξανδρος συγκινημένος ανέφερε πως θα κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για την ανάπτυξη του τόπου και κατευθύνθηκε στον κόσμο που τον αγκάλιαζε συνεχώς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο πρόεδρος του Συλλόγου και τα μέλη επέλεξαν τιμητικά τον Αλέξανδρο και ως πρόεδρο καλλιτεχνικών εκδηλώσεων και ο ίδιος ετοιμάζεται για τις πρώτες του κινήσεις.

Επικοινωνήσαμε με τον Αλέξανδρο Πετρίδη και μας ανέφερε πως δεν ξεχνά τον τόπο όπου μεγάλωσε και πως νιώθει χαρούμενος μετά την εκλογή του. Επίσης συμπλήρωσε ότι δεν θα πρέπει να εκπλαγούμε, εάν στο μέλλον τον δούμε υποψήφιο για τη Βουλή.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης