«Ο ANT1 ένιψε τας χείρας του για το ότι δεν πληρωθήκαμε από το σίριαλ που παίζαμε»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016, 01:38
 «Ο ANT1 ένιψε τας χείρας του για το ότι δεν πληρωθήκαμε από το σίριαλ που παίζαμε»

Δεν είναι η πρώτη φορά, που διαβάζουμε για κάποιον ηθοποιό, ότι έμεινε απλήρωτος για μία ή περισσότερες δουλειές του στην ελληνική τηλεόραση. Αυτήν τη φορά η Ρένια Λουιζίδου, σε συνέντευξή της στο περιοδικό You, μιλά για τις οικονομικές περιπέτειες που έχεις έως σήμερα για τη συμμετοχή της σε σειρά του Αντ1.

Έχετε περάσει ξανά ανάλογες καταστάσεις, και αναφέρομαι στο «Αμάρτημα της μητρός μου». Πληρωθήκατε τελικά;

Όχι βέβαια. Ποτέ. Αν και κερδίσαμε στα δικαστήρια. Αλλά όταν βγαίνουν οι τελεσίδικες προτάσεις, οι εταιρείες δεν υπάρχουν πια. Όλοι ξέρουμε ποιος είναι πίσω από την εταιρεία, τις άλλες δραστηριότητες του συγκεκριμένου παραγωγού, αλλά πλέον βρίσκεται πίσω από κάποια άλλη εταιρεία.

Η δικαστική αυτή διαμάχη έκανε κακό στην σχέση σας με τον ΑΝΤ1;

Δεν κινηθήκαμε εναντίον του καναλιού, αλλά κατά της εταιρείας παραγωγής που είχε την ευθύνη να μας πληρώσει. Ωστόσο, δεν μπορώ να πω ότι δεχτήκαμε πραγματική συμπαράσταση από τον σταθμό, αν και ήταν εξόφθαλμο ότι αναγνώριζε το δίκιο μας. «Ένιψε τας χείρας του» σαν άλλος Πόντιος Πιλάτος. Από την άλλη, δεν ξέρω αν έκανε κακό στην σχέση μου με τον ΑΝΤ1, καθώς μου πρότειναν ξανά δουλειά στο σίριαλ «Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή». Ωστόσο, δεν μπορούσα γιατί ήμουν στο «Σόι σου» και θα συμμετείχα σε λίγα επεισόδια.

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 8 Οκτωβρίου 2016, 01:40