Tεράστια επιτυχία σημείωσε η ζωντανή εμφάνιση του Αντώνη Ρέμου στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου.

Το φαντασμαγορικό πάρτι συγκέντρωσε περισσότερους από 1.500 προσκεκλημένους οι οποίοι έφτασαν στο Πόρτο Χέλι τόσο μέσω ξηράς όσο και μέσω θαλάσσης, με τον Αργολικό Κόλπο να γεμίζει από σκάφη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Λαμπερές παρουσίες πλημμύρισαν από νωρίς τον χώρο του Beach Club, που είχε διαμορφωθεί ειδικά για τη συναυλία με την πισίνα του να μετατρέπεται σε stage.

Η είσοδος του Αντώνη Ρέμου συνοδεύτηκε από πυροτεχνήματα που φώτισαν τον ουρανό και σήμαναν την αρχή μιας αξέχαστης βραδιάς. Ο αγαπημένος ερμηνευτής καλωσόρισε τους παρευρισκομένους με την υπόσχεση να μη σταματήσει να τραγουδά μέχρι το πρωί, την οποία και κράτησε, δίνοντας τον καλύτερό του εαυτό. Ιδιαίτερα ευδιάθετος τραγούδησε παλιές και νέες επιτυχίες του ξεσηκώνοντας το κοινό που τον αποθέωνε μέχρι το ξημέρωμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ


Πολλές προσωπικότητες από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και αθλητικό κόσμο παραβρέθηκαν στη συναυλία και διασκέδασαν μέχρι το πρωί απολαμβάνοντας τις μοναδικές ερμηνείες του τραγουδιστή και δηλώνοντας ενθουσιασμένοι από τη διοργάνωση, ενώ ο Αντώνης Ρέμος κλείνοντας τη συναυλία ανανέωσε το ραντεβού του με το Nikki Beach και το Πόρτο Χέλι για του χρόνου ενθουσιάζοντας το κοινό.

Φωτό: Παραπολιτικά Αργολίδα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης