«Ο άντρας που θα σταθεί δίπλα μου θα είναι ήδη πετυχημένος και καταξιωμένος»

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015, 15:57
«Ο άντρας που θα σταθεί δίπλα μου θα είναι ήδη πετυχημένος και καταξιωμένος»
Η Ναταλία Γερμανού σε πρόσφατη συνέντευξή της έκανε αναφορά στο ερωτικό παρελθόν της, μη διστάζοντας εμμέσως να «πετάξει» τα καρφιά της σε πρώην της, αφού όπως είπε τώρα στη ζωή της θέλει άντρα ήδη πετυχημένο!

-Ρίχνοντας μια ματιά στο ερωτικό σου παρελθόν, μπορώ να πω ότι μια σχέση με τη Ναταλία Γερμανού ισοδυναμεί για κάποιον με τη νίκη στο «The Voice».

«Ναι, αλλά μιλάμε για έναν άντρα που είναι μη πετυχημένος και ανερχόμενος».

- Είχες τέτοιες περιπτώσεις, εάν δεν κάνω λάθος.

«Βεβαίως. Ένας άντρας, λοιπόν, που είναι μη πετυχημένος και ανερχόμενος, θα κερδίσει μια δημοσιότητα, θα γίνει το όνομά του γνωστό, ό,τι κερδίσει όμως, θα το χάσει, γιατί το τίμημα θα είναι η ψυχική του ηρεμία, γιατί μερικοί δυσκολεύονται πάρα πολύ να το διαχειριστούν αυτό το πράγμα, τους πέφτει λίγο βαρύ στο στομάχι. Ενώ στην αρχή τους αρέσει πάρα πολύ και λένε: “Α! Τι ωραία, με βγάζουν φωτογραφίες, είμαι στα εξώφυλλα”, μετά τους χαλάει το ότι “Ναι, αλλά δίνω συνεντεύξεις και όλοι με ρωτάνε για σένα”. Τους κατανοώ, συμπάσχω με το πρόβλημά τους, αλλά δεν μπορώ να κάνω κάτι. Γι’ αυτό σου λέω, ότι είναι ανάλογα με την περίπτωση. Ένας άντρας όμως ο οποίος θα σταθεί δίπλα μου αυτή τη στιγμή, θα έρθει στη ζωή μου και θα είναι ήδη πετυχημένος και καταξιωμένος, δεν έχει τίποτα να χάσει και τίποτα να φοβηθεί» είπε η παρουσιάστρια στο Hello.

Πηγή: govastileto.gr 

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 23 Μαΐου 2015, 15:57