«Ο άνδρας που περιμένω»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, 15:46
«Ο άνδρας που περιμένω»
Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Άννα Βίσση μίλησε για την ηλικία της και αποκάλυψε αν έχει κάνει ψυχανάλυση, ενώ αναφέρθηκε και στον έρωτα που περιμένει…

Αναφορικά με την ηλικία της είπε στο περιοδικό «Psychologies»: «Έχω θεματάκια σε επιτρεπτό όριο, όχι θέμα. Πρέπει να μάθουμε όλες ότι μεγαλώνουμε, πώς θα γίνει; Και ότι δεν μεγαλώνουμε απλά. Πρέπει να μάθουμε ότι θα πεθάνουμε μια μέρα. Αυτό είναι πιο μεγάλο από τα γηρατειά. Τουλάχιστον μεγαλώνοντας μαθαίνεις να βρίσκεις πράγματα που σε κάνουν αντίστοιχα όμορφη, αντίστοιχα ευτυχισμένη...Εντάξει, δεν μπορώ να πεθυμήσω αυτά που έκανα στα 18 μου... Κουράζομαι και μόνο που τα σκέφτομαι».

Έχει κάνει ψυχανάλυση; «Έχω πάει σε ειδικό στη Νέα Υόρκη, περισσότερο για να με ακούσω εγώ να μιλάω στον εαυτό μου και σε έναν άγνωστο άνθρωπο. Η αδρεναλίνη, το χειροκρότημα, όλο αυτό είναι λίγο παραισθησιογόνο. Ένας άνθρωπος που δεν ξέρει τίποτα για σένα, όπως ο ψυχολόγος, σε επαναφέρει και εγώ ήθελα να ξεφύγω από το ντοπάρισμα. Ήθελα να δω πώς είμαι, όχι ποια είμαι - γιατί αυτό δεν το απαντάει ποτέ κανείς για εσένα, ούτε εσύ ο ίδιος ίσως. Είχε ενδιαφέρον όλο αυτό, γιατί με τα ερωτήματα που σου θέτει ακούς τον εαυτό σου, τις απαντήσεις σου, τις σκέψεις σου».

Όσο για τον άνδρα που περιμένει να έρθει στη ζωή της, είπε: «Περιμένω ίσως έναν άνδρα που να με ψάχνει πιο πολύ αυτός παρά να τον ψάχνω εγώ. Εγωιστικό αυτό που είπα τώρα αλλά... Δεν είναι εύκολη η μετάβασή μου από αυτό που ζω στη δουλειά μου στην ιδιωτικότητά μου, γιατί εκείνος ο άνδρας με τον οποίον θα συγχρωτιστώ έχει και την εικόνα που βλέπει στη σκηνή και ήδη έχει μπει στη διαδικασία τού να σκεφτεί πώς θα με πλησιάσει. Έπειτα μου αρέσουν οι πιο σκοτεινοί τύποι. Μου αρέσει το ανδρικό μυαλό που θέλει να ψαχτεί και οι άνδρες που ποντάρουν στο τι κουβαλάει αυτό το μυαλό, παρά να γευτούν μια γυναίκα που τους άρεσε».

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: «Αντιπαθώ τον Γιώργο Νταλάρα»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 25 Απριλίου 2012, 22:38

Επιμέλεια: Νατάσα Παππά

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 26 Απριλίου 2012, 16:22