Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε ανοιχτά για τη δήλωσή του με το… ψάρι!

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, 00:25
Ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε ανοιχτά για τη δήλωσή του με το… ψάρι!
Στην εκπομπή «Λούης Night Show» στον Alpha Κύπρου ήταν καλεσμένος ο Απόστολος Γκλέτσος όπου μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δήλωσή του με το ψάρι.

«Δεν πήγα ποτέ με θαυμάστρια, αλλά με τη μαμά της! Ήταν 17 χρονών το κοριτσάκι, δεν κάνει. Η μαμά όμως ήταν… μια χαρά!», είπε αρχικά ο Απόστολος Γκλέτσος και εν συνεχεία απάντησε για την περίφημη δήλωση για το… ψάρι: «Αυτό δεν ειπώθηκε τυχαία. Υπήρχε μια περιρρέουσα ατμόσφαιρα τότε, μιλάγανε, λέγανε… Και αυτό το θεωρώ μια πατρική και ιερή υποχρέωση ενός ανθρώπου που βγαίνει και μιλάει, να υπερασπιστεί κάποιες ψυχές που υποφέρουν από αυτή την περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Είναι δύο οι πλευρές που δημιουργούν σε αυτές τις ψυχούλες, στα παιδάκια τα μικρά και σε κάποιες μανάδες και πατεράδες που μπορεί να έχουν πρόβλημα. Είναι δύο οι πλευρές: Είναι αυτοί που βρίζουν και είναι και αυτοί που βγαίνουν να υπερασπιστούν, καταλαβαίνεις τι εννοώ, οι επαγγελματίες. Όλοι αυτοί δημιουργούν ένα τεράστιο μπούλινγκ σε αυτά τα αθώα πλασματάκια. Και βγήκα πολύ απλά και τους λέω ότι εμένα που με θεωρείτε οκ, το ψάρι ψήνεται και από τις δύο πλευρές».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 17 Σεπτεμβρίου 2017, 00:25