Μες την καλή χαρά, είναι αυτό το διάστημα η Έλενα Ασημακοπούλου. Η ηθοποιός, η οποία συμμετέχει στο σήριαλ «Η Πολυκατοικία», θα σταματήσει να «πετάει» κάθε μήνα για Ιταλία και… πετάει από την χαρά της, καθώς ο σύντροφός της Bruno Cirillo υπέγραψε με τον ΠΑΟΚ και επιστρέφει στην Ελλάδα.

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία περίπου τρία χρόνια. Γνωρίστηκαν όταν ο Ιταλός ποδοσφαιριστής αγωνιζόταν με την φανέλα της ΑΕΚ. Όταν όμως ο Bruno υπέγραψε με την Reggina και αναγκάστηκε να επιστρέψει στην πατρίδα του, η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής πηγαινοέρχονταν Ελλάδα- Ιταλία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ζευγάρι είναι πολύ ερωτευμένο και δεν αποκλείεται να επισημοποιήσει την σχέση του. Η Έλενα Ασημακοπούλου μάθαινε Ιταλικά για… χάρη του αγαπημένου της, ενώ εκείνος, όπως είχε αποκαλύψει σε παλαιότερη συνέντευξή της η ηθοποιός, της μαγείρευε spaghetti κάθε φορά που ταξίδευε στην Ιταλία.

Ο Bruno και η Έλενα θα ταξιδέψουν σε νησιά του Αιγαίου, αλλά θα επισκεφθούν και την Χαλκιδική, για να περάσουν τις διακοπές τους, να ξεκουραστούν και να… γιορτάσουν το γεγονός πως ο Bruno Cirillo επιστρέφει στην Ελλάδα.

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης