Ο George Clooney όχι μόνο ετοιμάζεται να παντρευτεί την καλή του, Elisabetta Canalis, αλλά ήδη σκέφτεται να κάνει και παιδιά! Ωστόσο, αντί να μπει στην… ταλαιπωρία της απόκτησης δικών του απογόνων, προτιμά να καταφύγει στην υιοθεσία.

Και για να γλιτώσει περιττό χρόνο και χρήμα, προσφέρεται να υιοθετήσει μερικά από τα παιδιά του κολλητού του, Brad Pitt. «Σκοπεύω να υιοθετήσω. Θα πάρω κάποια από τα παιδιά του Brad, του έχω υποχρέωση», είπε χαριτολογώντας, ελπίζουμε, ο γοητευτικός ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Clooney έχει δηλώσει στο παρελθόν ότι δεν σχεδιάζει να γίνει πατέρας, αλλά περνά αρκετό χρόνο με τον Brad Pitt, την Angelina Jolie και τα παιδιά του όποτε νιώθει μοναξιά.

«Ακόμα και ένα παιδί που τρέχει γύρω γύρω στη βίλα μου προκαλεί νευρικότητα, έτσι σίγουρα δεν είμαι υποψήφιος για τον πατέρα της χρονιάς. Αν νιώσω ότι θέλω παιδιά τριγύρω μου και επιθυμώ να αισθανθώ μέλος μιας μεγάλης οικογένειας, μπορώ να τηλεφωνήσω στον Brad και την Angelina και να τους ζητήσω να μείνουν λίγο μαζί μου απλά για να θυμίσω στον εαυτό μου γιατί είμαι τόσο χαρούμενος!», έχει πει με αφοπλιστική ειλικρίνεια ο Clooney.

Ο 48χρονος George αποκάλυψε επίσης ότι έχει αναπτύξει στενούς δεσμούς με τον συμπρωταγωνιστή του στην ταινία κινουμένων σχεδίων «Fantastic Mr. Fox», Jason Schwartzman, που τον βλέπει σαν γιο του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης