Ο δημιουργός των Power Rangers αποκτά αστέρι στο Χόλιγουντ και καταγγέλλει την πολιτική Τραμπ

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, 02:29
Ο δημιουργός των Power Rangers αποκτά αστέρι στο Χόλιγουντ και καταγγέλλει την πολιτική Τραμπ
O ισραηλινο-αμερικανός μεγιστάνας των οπτικοακουστικών μέσων Χαΐμ Σαμπάν, δημιουργός της παιδικής τηλεοπτικής σειράς Power Rangers τιμήθηκε με ένα αστέρι στη διάσημη Λεωφόρο της Δόξας του Χόλιγουντ και επωφελήθηκε από τις τιμές για να καταγγείλει την αντιμεταναστευτική πολιτική του Ντόναλντ Τραμπ.

Ο 62χρονος εκατομμυριούχος ξεκίνησε τη δεκαετία του 1990 στις ΗΠΑ τη σειρά με τους υπερ-ήρωες που γνώρισε τεράστια επιτυχία παγκοσμίως.«Ραγίζει η καρδιά μου όταν βλέπω οικογένειες να ξεκληρίζονται, όπως συμβαίνει τώρα», δήλωσε αναφερόμενος στην πολιτική του νέου αμερικανού προέδρου.

Εδώ και δύο μήνες στην εξουσία, ο ρεπουμπλικανός πρόεδρος έδωσε εντολή για αυστηρότερη καταπολέμηση όσων δεν έχουν χαρτιά και υπέγραψε δύο επίμαχα διατάγματα που δεν επιτρέπουν την είσοδο στις ΗΠΑ προσφύγων και μεταναστών από έξι χώρες με πληθυσμό στην πλειοψηφία του μουσουλμανικό, μια απόφαση της οποίας η ισχύ έχει ανασταλεί επί του παρόντος από τη δικαιοσύνη.«Είναι πολύ λυπηρό, εμείς οι Αμερικανοί δεν είμαστε έτσι», πρόσθεσε ο επιχειρηματίας του οποίου η περιουσία εκτιμάται σε τρία δισεκατομμύρια δολάρια και σύμφωνα με τον κατάλογο του περιοδικού Forbes που δημοσιεύτηκε τη Δευτέρα, κατέχει την 660ή θέση στους πλουσιότερους ανθρώπους παγκοσμίως.«Θεωρώ ότι είμαι πολύ τυχερός», δήλωσε στους θαυμαστές του που είχαν συγκεντρωθεί στη Λεωφόρο της Δόξας. «Τίποτε δεν είτε ούτε πρέπει να θεωρείται δεδομένο. Αντίθετα, μακαρίζω την τύχη μου κάθε μέρα γι αυτήν την σπουδαία Αμερική».

Πηγή: govastileto.gr

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 24 Μαρτίου 2017, 02:37