Ο «Δρ. Χταπόδιας», γνωστός κωμικός και YouTuber, έδωσε τη δική του απάντηση σε όσα είπε η Αφροδίτη Λατινοπούλου, με τον δικό του τρόπο, «ποστάροντας» δύο φωτογραφίες στον λογαριασμό του στο Instagram. 

Οι δηλώσεις της Αφροδίτης Λατινοπούλου έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων τις τελευταίες ημέρες, με τα social media να έχουν γεμίσει αναρτήσεις, χιουμοριστικές και μη, που απαντούν στο… «μανιφέστο» της πολιτεύτριας για τις τρίχες και τις ενδυματικές επιλογές των ανθρώπων. Περί προτύπων ομορφιάς μίλησε λοιπόν η Αφροδίτη Λατινοπούλου, βάζοντας στο «στόχαστρο» τις γυναίκες που επιδεικνύουν, όπως είπε, τα αξύριστα σημεία του σώματός τους, αλλά και τους άντρες που, σύμφωνα με τις δηλώσεις της, ντύνονται σαν γυναίκες και βάφονται αναλόγως.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έτσι, η απάντηση του «Δρ. Χταπόδια» έρχεται μέσα από δύο φωτογραφίες, στις οποίες ο κωμικός ντύθηκε με γυναικεία ρούχα, βάφτηκε στο πρόσωπό του με μακιγιάζ και άφησε τις τρίχες του σώματός του σε κοινή θέα. Μάλιστα οι φωτογραφίες αυτές συνοδεύονται από τη λεζάντα «Ζητώ δημόσια συγγνώμη στην Αφροδίτη Λατινοπούλου», αλλά και με ένα «ταγκάρισμα» στον λογαριασμό της στο Instagram.

Δείτε την ανάρτηση του «Δρ. Χταπόδια»:

 
 
 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 
 
 
 
 

 
 

 
 
 

 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Παντελής Ζαμπούνης (@dr_xtapodias)

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης