Σε εφιάλτη έχει εξελιχθεί «Το νησί» για τον Έκτορα Μποτρίνι, ο οποίος καλείται να ανταγωνιστεί την υπερπαραγωγή του MEGA και τα έχει βάλει με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου:

«Ευτυχώς που προλάβαμε και παίξαμε ”μόνοι” μας και η εκπομπή έκανε 25%. Αν ο εφιάλτης δεν είχε απέναντι ”Το νησί” θα πήγαινε πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι ήταν κακός χειρισμός. Δεν ξέρω, ίσως το κανάλι το πήρε πολύ επιπόλαια. Δεν εξήγησε κανείς στους ανθρώπους ότι μόνο σε βιβλία έχει πουλήσει 1.200.000 αντίτυπα και την πρώτη φορά ο καθένας και μόνο από περιέργεια θα καθόταν να το δει, αλλά πιστεύω ότι είναι και μια καλή παραγωγή και θα πάει πολύ καλά».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν ξέχασε να εκφράσει και τη δυσαρέσκειά του για την αλλαγή μέρας και ώρας με το «Πακέτο».
 
«Ναι με ενόχλησε, γιατί θα μπορούσε να είχαν επιλέξει από την αρχή τον ”Εφιάλτη” και θα λέγαμε Ο.Κ., αυτό θα γίνει. Διαφημίζανε δύο μήνες το ”Πακέτο” να πάει εκεί και τελευταία στιγμή το άλλαξαν. Και αυτό ήταν μεγάλο λάθος για μένα».

Τέλος, ο κ. Μποτρίνι αποκαλύπτει ότι δέχθηκε πρόταση από το «Master Chef», αλλά αρνήθηκε, γιατί «Στον ”Εφιάλτη” είμαι ο παρουσιαστής, είναι μια εκπομπή που την κάνω μόνος μου, έχω όλο τον ελεύθερο χρόνο να πω ό,τι θέλω και να το χειριστώ όπως θέλω…».

ΠΗΓΗ: Ελεύθερος Τύπος

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης