Ο Γιώργος Ζαμπέτας πιάνει το μπουζούκι του και ανεβαίνει στο πάλκο! Ο εγγονός του αείμνηστου μουσικού που έγραψε ιστορία με τις επιτυχίες του ακολουθεί πιστά τα βήματα του παππού του. Όχι μόνο τραγουδάει, αλλά έχει επιλέξει και το ίδιο όργανο, το μπουζούκι.

Ο 28χρονος Γιώργος μεγάλωσε σε ένα περιβάλλον το οποίο προμήνυε την εξέλιξή του, αφού, εκτός από τον θρυλικό καλλιτέχνη, με τη μουσική ασχολήθηκαν και ο πατέρας του Μιχάλης και η μητέρα του Ελένη Νταράλα. «Αποφάσισα να ασχοληθώ κι εγώ με το αντικείμενο τρία χρόνια μετά τον θάνατο του πατέρα μου, όταν ανακάλυψα το ανέκδοτο υλικό του παππού μου, το οποίο βάλθηκα να το κάνω τραγούδια» λέει ο Γιώργος Ζαμπέτας τζούνιορ και αποκαλύπτει: «Φτιάχνω έναν δίσκο με οκτώ τραγούδια. Μάλιστα κάποια τα έχω παίξει με τα μπουζούκια του Ζαμπέτα, τα οποία έχω στην κατοχή μου. Η μητέρα μου θα τραγουδήσει ένα κομμάτι το οποίο είχε ερμηνεύσει πριν από 27 χρόνια, είναι όμως ανέκδοτο κι έχει τίτλο “Μιχάλης”. Τότε μπουζούκι έπαιζε ο παππούς μου».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για το βαρύ όνομά του και τη σύγκριση με τον θρυλικό μπουζουξή; «Δεν έχω να αποδείξω πως έχω ούτε το ταλέντο ούτε το ταμπεραμέντο του παππού μου. Ασχολούμαι με τη μουσική με πολλή αγάπη και με μεράκι διότι με ευχαριστεί και περνάω καλά στα κουτούκια και τα διάφορα μαγαζιά όπου εμφανίζομαι με την κομπανία μου. Προχτές μάλιστα κάναμε μια συναυλία στον Δήμο Αμαρουσίου αφιερωμένη στο βιβλίο της θείας μου Κατερίνας Ζαμπέτα και μαζί μας τραγούδησαν η Ελένη Ροδά, ο Κώστας Μακεδόνας, η Πίτσα Παπαδοπούλου και άλλοι φίλοι»…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης