Πιο ξεκούραστος και ανανεωμένος από ποτέ, ο Γιώργος Καπουτζίδης αποκαλύπτει τα συναισθήματα που ένιωσε όταν πριν από λίγο καιρό βρισκόταν σε περιβάλλον μακριά από την Αθήνα.

«Τις προάλλες, ήμουν στη Νάξο και ήταν τόσο όμορφα εκεί. Τα χαμόγελα του κόσμου, η αγάπη, η θάλασσα. Μου φαινόταν αδιανόητο ότι αυτή η χώρα, με αυτήν την ομορφιά, περνάει τέτοια κρίση. Δεν μπορώ να το πιστέψω! Έτσι, λοιπόν χαλαρώνω. Με τη φύση, τους φίλους μου, τον ήλιο, ένα ωραίο αστείο. Τίποτα παραπάνω» είπε ο ηθοποιός.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον έρωτα: « Όταν ερωτεύομαι, είμαι στην τσίτα. Ο έρωτας είναι ένας γλυκός μπελάς. Αλλάζει πολύ η ζωή σου».

Ο ίδιος δηλώνει ότι δεν πρέπει να είναι απαραίτητα ερωτευμένος, για να γράψει κάτι καλό για την τηλεόραση. Τι απαντά, όμως, στο ενδεχόμενο να γράψει κάτι για την τηλεόραση και μάλιστα σύντομα; «Η αλήθεια είναι ότι μέχρι πρόσφατα δεν το σκεφτόμουν καν. Ωστόσο, τώρα πια σκέφτομαι σοβαρά να γράψω κάτι για την τηλεόραση. Δεν ξέρω! Δεν μου αρέσει η υπάρχουσα κατάσταση. Αν είναι να γεμίσουμε τουρκικά σίριαλ, τότε να στρωθώ να γράψω κάτι» δηλώνει.

Άραγε, έχει παρακολουθήσει τουρκικά σίριαλ; «Ούτε ένα επεισόδιο. Δεν διαφωνώ με το να υπάρχει ένα τουρκικό σίριαλ, όμως θεωρώ πολύ μεγάλο λάθος για ένα κανάλι να γεμίζει το πρόγραμμά του με τουρκικά σίριαλ. Είναι ντροπή!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «Just The Two Of Us» είχε μεγάλη επιτυχία στο κοινό. Πώς νιώθει ο ίδιος για αυτό; Θα συνεχιστεί και του χρόνου; «Κατά πάσα πιθανότητα θα συνεχίσουμε και τη νέα σεζόν. Το ήθελα πολύ! Πέρασα τέλεια και με χαρά θα το ξανακάνω. Γνώρισα υπέροχους ανθρώπους και αγαπήθηκε πολύ από τον κόσμο. Αυτά τα shows φτιάχτηκαν για να διασκεδάσουν το κοινό και αυτό κάναμε. Του χρόνου θα είμαστε πιο ψυχαγωγικοί και ακόμη πιο ευχάριστοι».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης δεν αισθανόταν πάντοτε άνετα με την αναγνωρισιμότητά του. Είναι φορές που νιώθει ότι θα ήταν καλύτερα να μην τον ξέρει κανείς, άλλες, όμως, η αγάπη και η εκτίμηση του κόσμου τού έχει δώσει τεράστια δύναμη να συνεχίσει. «Χαίρομαι πολύ που είμαι ένας ηθοποιός που έγινε γνωστός μέσα από τη δουλειά του και όχι μέσα από έρωτες, ίντριγκες, εξώφυλλα και έχθρες» τόνισε.

Πηγή: People

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης