Η Κατερίνα Ζαρίφη είναι ένα κορίτσι που τολμά να μιλήσει για όλα, και δεν κρύβει τα όσα αισθάνεται. Το αντίθετο μάλλον τα φωνάζει. Η φετινή χρονιά ήταν μια θετική χρονιά για την ίδια αφού έκανε μια νέα αρχή στην προσωπική της ζωή αλλά και στα επαγγελματικά της. Η Κατερίνα Ζαρίφη μιλάει στο περιοδικό Downtown και δίνει απαντήσεις για όλα…

Στην ερώτηση για ποίο λόγο το Πρωινό ΑΝΤ1 δεν προηγείται σε τηλεθέαση από το Πρωινό Mou απαντά με ειλικρίνεια… «Γιατί, πολύ απλά το Πρωινό ΑΝΤ1 είναι μία καινούργια προσπάθεια η οποία βρίσκεται ακόμα σε φάση δημιουργίας και κατασκευής. Αν υποθέσουμε ότι έχουμε ως στόχο να φτιάξουμε στο τέλος ένα ωραίο κτίριο, εμείς βάζουμε ακόμα τα πατώματα! Είμαστε στα μπετά! Ενώ οι «απέναντι» έχουν ήδη μία έτοιμη μεζονέτα, για να στο πω και αρχιτεκτονικά.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όσο για τον ρόλο που έχει στην εκπομπή διευκρινίζει πώς…
«Ο ρόλος μου είναι προκαθορισμένος. Φέτος είμαι διαφορετική, γιατί ψάχνω να βρω τις ισορροπίες – αν και λειτουργώ συμπληρωματικά στην εκπομπή.»

Τους τελευταίους τέσσερις μήνες η Κατερίνα είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει, αντιθέτως το απολαμβάνει… όσο για το αν μπήκε ποτέ στον πειρασμό να αλλάξει την εικόνα της, ξεκαθαρίζει πώς: «Όχι. Η σχέση μου με πέτυχε σε φάση αλλαγής. Έτρεχα με τη δουλειά, είχε πολύ άγχος και έχανα κιλά ακριβώς γιατί σταμάτησα τις δίαιτες. (…) Αυτό που προτείνω σε όλους είναι να βρουν μία σχέση όπως ακριβώς είναι, χωρίς να αλλάξουν τίποτα στον εαυτό τους. Όταν ο άλλος σου λέει «θέλω να γίνεις έτσι, έτσι κι έτσι», τότε, μανάρι μου, αυτό δεν είναι σχέση είναι το Με το Δεξί με το Σπύρο Σούλη! Ο φίλος μου με θέλει ακριβώς όπως είμαι.»

Επιμέλεια: Μαργαρίτα Μπρίγκου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης