Σε συνέντευξη που έδωσε ο Φώτης Σεργουλόπουλος σε γνωστό περιοδικό μιλάει για τον λόγο που δεν είχε προχωρήσει την υιοθεσία πριν από μερικά χρόνια.

«Είχα σκεφτεί να υιοθετήσω ένα παιδί πριν από τρία χρόνια και είχα μπει στη διαδικασία να το ψάξω, τελικά όμως το πήρα πίσω για προσωπικούς μου λόγους» είπε χαρακτηριστικά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Δεν θα το κάνω, θεωρώ όμως σημαντικό το ότι το κάνουν. Είναι θεάρεστο να παίρνεις ένα παιδί από ένα ορφανοτροφείο και να του δίνεις αγάπη. Το έχει κάνει η Μιμή Ντενίση και μπράβο της».

Όσο για τους γάμους των ομοφυλοφίλων και την απαγόρευση της Πολιτείας; «Από τη στιγμή που δύο άνθρωποι ζουν μαζί για πολλά χρόνια και θέλουν να έχουν κοινή ζωή, είναι δικαίωμά τους να είναι μαζί και η Πολιτεία πρέπει να το υποστηρίξει. Διότι όλοι οι άνθρωποι πληρώνουν τους ίδιους φόρους και έχουν ίδιες υποχρεώσεις απέναντί της. Και αυτή λοιπόν πρέπει να έχει υποχρεώσεις σε όλους χωρίς ρατσισμούς. Έχω το δικαίωμα, όταν είναι άρρωστος, να είμαι συγγενής πρώτου βαθμού -γιατί είμαι! Και η Πολιτεία πρέπει να με στηρίξει».

Θα έκανε ο ίδιος ένα τέτοιο βήμα; «Δεν ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί. Είμαι πολύ μικρός ακόμα, άλλωστε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: radar

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης