Δεν πρόλαβε καλά καλά να χωρίσει από την Elisabetta Canalis και το περιοδικό Life and Style δημοσίευσε άρθρο για την σχέση του με την νέα του αγαπημένη, Stacy Keibler, 32 ετών, μοντέλο, παρουσιάστρια ΚΑΙ επαγγελματίας αθλήτρια της πάλης!

Είναι άσος στις γυναίκες, πάει και τελείωσε. Το σπορ το κατέχει όσο λίγοι. Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτήν την ζωή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πού πάει και τις βρίσκει θα μας πείτε… κι όμως… μία απλή αναζήτηση στο google να κάνετε, θα καταλάβετε ότι ο George πρέπει να είχε εντοπίσει την Keibler πολύ καιρό πριν.

Οι άντρες την βλέπουν να παλεύει στα ρινγκ και λιώνουν στην θέα των ατέλειωτων ποδιών της. Γι’αυτό και δικαίως η καλλονή από τις ΗΠΑ έχει λάβει το παρατσούκλι The Legs…

Πέρα, όμως, από τα πόδια της, οι αναλογίες της και τα αποτελέσματα της διατροφής και της γυμναστικής που κάνει, συνιστούν στο έπακρο αυτό που αποκαλούμε κορμί θανατηφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ίδια δεν ζητάει πολλά από έναν άνδρα, ούτε την ενδιαφέρει να έχει διάρκεια η σχέση της. Όπως φαίνεται, και μόνο που ακούστηκε ότι έχει σχέση με τον υπ’αριθμόν ένα εργένη του πλανήτη, της φτάνει και της περισσεύει. Όχι που θα κάτσει να σκάσει!

Η αντικαταστάτρια της Elisabetta φαίνεται πως θα μας απασχολήσει και μάλιστα πολύ το επόμενο διάστημα… Πάντως, για καλό και για κακό, ας μην καβγαδίσει μαζί της ο George… το σκέφτεστε; Η… κοπελιά είναι αθλήτρια της πάλης. Μην τον βρούμε και μελανιασμένο, κρίμα είναι…

ΠΗΓΗ: cosmo

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης