Με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώθηκε ο Γιάννης Κερμανίδης με την εκλεκτή της καρδιάς του.

Ο γιος του αείμνηστου, Πόλυ Κερμανίδη, γνωστός συνθέτης, που έχει πολύ έντονη παρουσία στη δισκογραφία, έχοντας γράψει τραγούδια σε καταξιωμένους ερμηνευτές, ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας το περασμένο Σάββατο με την αγαπημένη του, Βανέσα Δουληγέρη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κουμπάρος του ζευγαριού ήταν ο τραγουδιστής, Γιώργος Λιβάνης, ο οποίος πρόσφατα είχε λάβει μέρος με επιτυχία στο «Just The 2 Of Us», καθώς και η Μαρία Τσουράκη.

Το ζευγάρι, όπως είναι φυσικό, έλαμπε από ευτυχία, ενώ μετά το μυστήριο ακολούθησε λαμπρή δεξίωση σε γνωστό κτήμα τηρώντας πάντα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Μεταξύ των 50 περίπου καλεσμένων που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, λόγω των περιορισμών που υπάρχουν, λόγω του Covid-19 ήταν ο καταξιωμένος ερμηνευτής, Δημήτρης Γιώτης και ο γνωστός Κύπριος λαϊκός τραγουδιστής, Μαρίνος Αγαπίου, καθώς και ο επιχειρηματίας, Παύλος Μοναστηριώτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Δημήτρης Γιώτης, ο Μαρίνος Αγαπίου καθώς και ο κουμπάρος του ζευγαριού, Γιώργος Λιβάνης πήραν το μικρόφωνο, δίνοντας τη δική τους ξεχωριστή μουσική νότα σε αυτήν την ευτυχισμένη ημέρα του ζευγαριού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης