Ο Γιώργος Νταλάρας παραχώρησε μια αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Πρωινό»! Ο τραγουδιστής, που δεν συνηθίζει να μιλάει συχνά, έδωσε τις δικές του απαντήσεις για πρόσωπα και καταστάσεις της επικαιρότητας.

Ο καλλιτέχνης είπε για τη Χρυσή Αυγή: «Η Χρυσή Αυγή είναι μια ατυχία του ελληνικού λαού που οργανώθηκε και σχηματίστηκε σαν κόμμα και μπήκε στη Βουλή λέγοντας ότι «εσείς τώρα την ώρα που βελάζετε αρνάκια, εμείς ως λύκοι θα μπούμε στη Βουλή». Το καλό με αυτή την ιδεολογία είναι ότι δημιουργεί αυτή την ένταση και έτσι κάνει πιο προφανές τι ακριβώς κρύβεται από πίσω. Η ιδεολογία του ολοκληρωτισμού και του ναζισμού έχει αποτύχει εκ προοιμίου από την ιστορία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για τον Νότη Σφακιανάκη: «Δεν είναι απόλυτο ότι όλοι οι καλλιτέχνες έχουν τα ίδια κίνητρα. Ο κάθε άνθρωπος κάνει τις επιλογές του. Δε θέλω να κρίνω τι κάνει ο καθένας, αλλά τα δημόσια πρόσωπα, όταν εκφέρουν λόγο, είναι προς κρίση. Εμείς έχουμε περάσει μια περίοδο καθολικής αποδοχής και δε ξέρουμε πόσο καλό είναι αυτό. Άλλους τους τρελαίνει και άλλους μεγαλώνει τον μύθο τους και φέρνει κοντά του ανθρώπους που δεν του ταιριάζουν. Κάποια στιγμή είναι καλό όλοι μας να κάνουμε ένα ξεκαθάρισμα, με ποιους θα πάμε και ποιους θα αφήσουμε.»

Όσο για τον Αλέξη Τσίπρα τόνισε: «Ο Τσίπρας είναι αυτή τη στιγμή ένα πρόσωπο καθαρό και πιστεύω ότι όλη η αριστερά εκεί προσβλέπει. Αλλά υπάρχουν άνθρωποι ταμπουρωμένοι που δεν θέλουν ένα μεγάλο κόμμα».

Περισσότερα στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης