Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε πριν από μερικές μέρες για την τηλεοπτική επιστροφή του «Τροχού της Τύχης» που έχει γράψει ιστορία στην ελληνική τηλεόραση, προκάλεσε έντονες συζητήσεις για το ποιος θα είναι ο παρουσιαστής του σήμερα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που ήλπιζαν ότι θα είναι ο Γιώργος Πολυχρονίου, ο πρώτος του παρουσιαστής και που για πολλά χρόνια το καθιέρωσε ως το πιο δημοφιλή τηλεοπτικό project. Σήμερα το κανάλι του Star με δελτίο τύπου του ανακοίνωσε ότι ο παρουσιαστής του τηλεπαιχνιδιού θα είναι ο Πέτρος Πολυχρονίδης με συμπαρουσιάστρια την Τζούλια Νόβα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ποια είναι όμως τα συναισθήματα του Γιώργου Πολυχρονίου για όλα αυτά; Τον στεναχωρεί που δεν θα παρουσιάσει το «Τροχό της Τύχης»; Τον πετύχαμε λίγο μετά το τέλος της ραδιοφωνικής εκπομπής του που μεταδίδεται σε τριάντα ραδιοφωνικούς σταθμούς ανά την Ελλάδα, την Κύπρου και την Ουάσιγκτον και δεν δίστασε να λύσει την σιωπή του.Φανερά πικραμένος και ενοχλημένος άνοιξε την καρδιά του στο govastileto.gr!

– Κύριε Πολυχρονίου γιατί δεν θα δούμε τελικά εσάς να παρουσιάζετε το «Τροχό της Τύχης»;

«Α δεν ξέρω γιατί δεν το κάνω εγώ. Δεν μου είπαν τίποτα. Εγώ θεωρούμαι ότι είμαι και λίγο «μεγαλοκοπέλα» που λέει και ο Ψινάκης και λένε ας βάλω έναν νεαρό. Αφού ξέρεις το Star στοχεύει δήθεν σε νεανικό κοινό. Συν ότι εγώ κάνω ραδιοφωνική εκπομπή για νέα παιδιά. Παίζω καινούργια τραγούδια. Τώρα μόλις έπαιξα Καζαντζίδη.»

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

– Το συστατικό της επιτυχίας όμως δεν έχει ποτέ ηλικία.

«Δεν μου έχουν πει ακόμα τίποτα. Όλος ο κόσμος έχει αντιδράσει που δεν θα παρουσιάσω εγώ τον «Τροχό» και μου το έχουν πει. Ακόμα και στο δρόμο που με συναντάνε όσοι έχουν δει το τρέιλερ ότι ξανά ξεκινάει ο «Τροχός της Τύχης» μου σχολιάζουν, πώς «Είναι δυνατόν «Τροχός της Τύχης» χωρίς Πολυχρονίου;» ! Και εδώ που τα λέμε όσες φορές έχει γίνει «Τροχός της τύχης» …

Περισσότερα στο www.govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης