Ο Γιώργος Σιγάλας αποκαλύπτεται

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010, 16:52
Ο Γιώργος Σιγάλας αποκαλύπτεται
Ο πρώην μπασκετμπολίστας και νυν υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Πειραιά, Γιώργος Σιγάλας, μίλησε στην εκπομπή «TV Weekend» για το μπάσκετ που του χάρισε πολλές συγκινήσεις και χρήματα, για την σύζυγό του, Εύη, τα δύο τους παιδιά και τον πατέρα του.

Μιλώντας για τη μεγάλη του αγάπη, το μπάσκετ, ξεκαθάρισε: «Δεν μπορώ να πω ότι δεν έβγαλα χρήματα από το μπάσκετ. Δεν έγινα ποτέ δισεκατομμυριούχος, όμως, όπως πολλοί πιστεύουν».

Παντρεύτηκε μικρός από επιλογή του, γιατί όπως είπε χαρακτηριστικά ήθελε να γίνει πατέρας και όχι παππούς: «Ήμουν σε μία ηλικία που είχα ζήσει πολλά. Από την άλλη, ήθελα να γίνω πατέρας και όχι παππούς».

Όλα βέβαια έγιναν γιατί βρήκε και τον καλύτερο άνθρωπο να έχει στο πλευρό του: «Γνώρισα τον κατάλληλο άνθρωπο, την Εύη και ήρθε μόνο του. Της έκανα πρόταση να έρθει μαζί μου στο εξωτερικό. Ίσως της δημιούργησα πρόβλημα στην επαγγελματική της καριέρα, όμως ήρθε μαζί μου στην Ισπανία. Και η συνέχεια ήρθε μόνη της. Στην Εύη εκτιμώ περισσότερο την υπομονή. Η ομορφιά είναι υποκειμενική. Εγώ νομίζω ότι είμαι ο πιο εύκολος άνθρωπος, αλλά οι άλλοι δεν το πιστεύουν. Δεν μου αρέσει η κρεβατομουρμούρα».

Με την Εύη έχει αποκτήσει δύο γιους. Άραγε θέλει να του μοιάσουν σε όλα;

«Από μένα θα ήθελα να πάρουν την υπομονή, την επιμονή και την προσήλωση στους στόχους. Από τη σύζυγό μου, θέλω να πάρουν το καλό της γούστο. Είτε στο ντύσιμο, είτε στις κοπέλες».

Ο Γιώργος Σιγάλας δεν παρέλειψε να μιλήσει και για τα παιδικά του χρόνια αναφερόμενος στον πατέρα του: «Δεν γνώρισα τον πατέρα μου. Πέθανε όταν ήμουν ενός έτους. Μεγάλωσα με τη μητέρα μου. Είναι περισσότερο φίλη μου, παρά μάνα. Δεν είμαι μαμάκιας, αλλά είναι μία γυναίκα που έχει παιδευτεί πολύ για μένα και γενικά, στη ζωή της. Η μητέρα μου ξαναπαντρεύτηκε μετά από μερικά χρόνια και μεγάλωσα με τον πατριό μου. Υπήρχε το πατρικό πρόσωπο, αλλά δεν ήταν ακριβώς το ίδιο».

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 10 Οκτωβρίου 2010, 16:52