Η Αγγελική Ηλιάδη, που μας έχει εντυπωσιάσει με τις ικανότητές της και την επίδοσή της στο «Dancing with the stars 2», δηλώνει σε συνέντευξή της σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό, «ο γιος μου είναι η ζωή μου, ο άγγελος μου, η πνοή μου, ο Θεός μου.»

Και συνεχίζει: «Αισθάνομαι πως ό,τι πιο όμορφο θα μπορούσε να μου είχε προσφέρει η ζωή ως δώρο είναι ο γιος μου, ο οποίος αποτελεί και το μεγαλύτερό μου έρωτα, και είμαι σίγουρη πως δεν θα υπάρξει μεγαλύτερος έρωτας από αυτόν»’, λέει χαρακτηριστικά σχετικά με το αν η ζωή της χρωστάει έναν μεγάλο έρωτα και εξομολογείται ότι “η συντροφικότητα είναι από τα βασικότερα και σημαντικότερα κομμάτια της ζωής».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Αγγελική αναφέρθηκε επίσης, μεταξύ άλλων, για το πώς είναι μία νέα γυναίκα να μεγαλώνει μόνη της ένα παιδί, λέγοντας: «’Σίγουρα δεν είναι εύκολο. Πρέπει ν’ αποκτήσεις ξαφνικά δύο ρόλους οι οποίοι ποτέ δε θα είναι ολοκληρωμένοι. Αναφέρομαι, βέβαια, σ’ αυτόν του πατέρα και σ’ εκείνον της μητέρας. Στο πλαίσιο αυτών των ρόλων, θα πρέπει να είσαι ελαστική, πιεστική, αυστηρή και θα πρέπει να χαϊδέψεις και να το ενθαρρύνεις κιόλας».

Πηγή : HELLO

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης