Ο Matt Damon, ο οποίος έχει γίνει γνωστός από τη μεγάλη οθόνη και έχει γνωρίσει τη δόξα, δήλωσε πως πάνω από όλα είναι ένας σωστός οικογενειάρχης και πως τα παιδιά του τον κρατάνε προσγειωμένο.

Ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Invictus», ο οποίος μεγαλώνει τρία παιδιά, την 3χρονη Isabella, την μόλις 18 μηνών Gia και την 11χρονη Alexia, με τη σύζυγό του, Luciana Bozan, δήλωσε πως η οικογένειά του είναι η πρώτη του προτεραιότητα και προτιμάει να κάθεται σπίτι με τα παιδιά του, παρά να εμφανίζεται σε πάρτι και εκδηλώσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Είναι πολύ εύκολο να χάσεις το δρόμο. Νομίζω πως, αν συνεχώς δουλεύεις με καλούς ανθρώπους, είναι πολύ βοηθητικό. Επίσης, αν έχεις παιδιά, είναι βοηθητικό. Με τα παιδιά μπαίνεις σε μια ρουτίνα που σε αποτρέπει από τις παλιές συνήθειες που είχες όσο ήσουν εργένης και είναι ωραίο. Μάλλον είμαι πιο βαρετός από ότι ήμουν. Πάω νωρίς για ύπνο και ξυπνάω νωρίς».

Ο 39χρονος ηθοποιός ελπίζει οι κόρες του, όταν μεγαλώσουν, να γίνουν τόσο ευγενικές και καλόκαρδες σαν τη μητέρα τους και θα ήθελε να συνεχίσουν το φιλανθρωπικό του έργο.

Παρακολουθήστε video με όμορφες στιγμές του Matt και της αγαπημένης του, Luciana

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης