Μετά από μία ψηφοφορία που προκάλεσε συγκίνηση στο MasterChef, ο Ηλίας Κιαζόλι και ο Κώστας Νταλιάνης κλήθηκαν να μαγειρέψουν στη δοκιμασία αποχώρησης.

Οι δύο διαγωνιζόμενοι έπρεπε να ετοιμάσουν σε 90 λεπτά το πιάτο του καλεσμένου σεφ Μιχάλη Νουρλόγλου, το οποίο είχε απαιτητικές και πολύπλοκες τεχνικές.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το πιάτο ήταν μπραντάδα χελιού με βασικά υλικά το καπνιστό χέλι, το γάλα, το βούτυρο, το παντζάρι, το passion fruit και τέλος τη μαγιονέζα από λάδι πεύκου.

Δείτε περισσότερα στο govastileto.gr…

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης