Ο Ηλίας Ψινάκης στο Φανάρι

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 9 Απριλίου 2011, 19:54
Ο Ηλίας Ψινάκης στο Φανάρι
Στην Κωνσταντινούπολη βρέθηκε στις 8 Απριλίου ο Ηλίας Ψινάκης, προκειμένου να εορτάσει με φίλους τα γενέθλιά του.

Ο γνωστός μάνατζερ αλλά και εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος στον Δήμο της Αθήνας έφθασε στην Τουρκία με ιδιωτικό αεροσκάφος.Δεξιά του Πατριάρχη ο Μητροπολίτης Προύσης


Ο Ηλίας Ψινάκης επισκέφθηκε το Φανάρι και συναντήθηκε με τον Οικουμενικό Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο οποίος του έδωσε την ευλογία του για αυτή την ιδιαίτερη ημέρα και τον παρότρυνε να επιχειρήσει μέσα από τα νέα του καθήκοντα στον Δήμο να κάνει ό,τι μπορεί για την Αθήνα και μάλιστα σε εποχές βαθιάς κρίσης, όπως η τωρινή.

Ο Ηλίας Ψινάκης δεν παρέλειψε, βεβαίως, να γλεντήσει τα γενέθλιά του με την παρέα του στην Πόλη. Άλλωστε, εντός ή εκτός των τειχών, η Κωνσταντινούπολη διαθέτει πλούσιες προτάσεις για διασκέδαση.

Παρ' όλα αυτά, αν και η επιστροφή του στην Αθήνα ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα, επέστρεψε την Κυριακή. Τα καθήκοντα του δημοτικού συμβούλου, βλέπετε, και μάλιστα με μία εξαιρετικά σοβαρή ατζέντα.

Το ζήτημα των συμβασιούχων του Δήμου Αθηναίων που συζητείται τη Δευτέρα και που αποτελεί το μείζον ζήτημα αυτήν τη στιγμή στην πλατεία Κοτζιά.

Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 9 Απριλίου 2011, 20:20