Ο Kanye West δεν σταματά να εκπλήσσει το κοινό του καθημερινά.

Ο διάσημος ράπερ, παραγωγός, επιχειρηματίας, σχεδιαστής μόδας είναι μία αδιαμφισβήτητη ιδιοφυΐα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτή τη φορά φαίνεται ότι πρόκειται να δώσει στο κοινό του μία ιδέα για το πως λειτουργεί το πολύπλοκο «τρελό» μυαλό του με ένα δικό του βιβλίο φιλοσοφίας. Ο ίδιος αποκάλυψε ότι δουλεύει πάνω σε ένα βιβλίο φιλοσοφίας, κατά τη διάρκεια μίας συζήτησης για το Hollywood Reporter, με τον σχεδιαστή εσωτερικών χώρων Axel Vervoordt. Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης ήταν για το πώς η μόδα και η δημιουργία δεν πρέπει να «ζουν» μέσα σε μια συγκεκριμένη χρονική περίοδο. Σύμφωνα με τον Kanye, η έμπνευση πρέπει να προέρχεται από το παρελθόν με το βλέμμα προς το μέλλον, να σπάσει τα όρια του «τώρα».

«Πιστεύω ότι όλος ο χρόνος είναι τώρα. Το μέλλον είναι εδώ τώρα, το παρελθόν είναι εδώ τώρα», εξηγεί ο Kanye West. Συνέχισε λέγοντας ότι σκοπεύει να εξηγήσει την ιδέα ακόμη περισσότερο σε ένα βιβλίο που γράφει με τίτλο «Break the Simulation» («Σπάστε την προσομοίωση»).

Εξήγησε ότι το βιβλίο του θα εξερευνήσει το τώρα, το παρόν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω αυτή τη φιλοσοφία, ή ας το πούμε απλά μία αντίληψη γιατί κάποιες φορές η λέξη φιλοσοφία ακούγεται κάτι πολύ βαρύ» είπε. «Έχω μία αντίληψη για τις φωτογραφίες και είμαι διχασμένος για τις φωτογραφίες – για τους ανθρώπους που έχουν εμμονή με φωτογραφίες – γιατί σε βγάζουν από το παρόν και σε μεταφέρουν στο παρελθόν ή στο μέλλον. Μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να καταγράψουν, όμως πολλές φορές ξεπερνούν τους ανθρώπους. Οι άνθρωποι “κατοικούν” υπερβολικά στις αναμνήσεις» αναφέρει.

Περισσότερα στο govastileto.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης