Πέρασαν ελάχιστες εβδομάδες από την κυκλοφορία του πρώτου προσωπικού του δίσκου και η επιτυχία δεν άργησε να του χαμογελάσει.

Ο λόγος για τον τραγουδιστή Κώστα Μυλώση, ο οποίος αρχικά μας συστήθηκε από το γνωστό συγκρότημα «Δυτικές Συνοικίες» και τον θυμόμαστε από τις δεκάδες συναυλίες που είχε παρουσιάσει με το εν λόγω μουσικό σχήμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι «Δυτικές Συνοικίες» ήταν το συγκρότημα που είχε φέρει τα πάνω κάτω στα playlist των ραδιοφώνων, καθώς οι μεταδόσεις των τραγουδιών τους πολλαπλασιάζονταν καθημερινά με ρυθμό άκρως εντυπωσιακό.

Το συγκρότημα ακόμα και τώρα παραμένει «δεμένο» και στηρίζει με το ίδιο πάθος την καινούργια «διαδρομή» του τραγουδιστή του.

Ο Κώστας Μυλώσης κυκλοφόρησε τον πρώτο του προσωπικό δίσκο με τίτλο «Καλλιτέχνης του δρόμου» και, όπως όλα δείχνουν, αυτό είναι μόνο η αρχή για τον ίδιο, καθώς, μετά τις πολυάριθμες μεταδόσεις του ομότιτλου τραγουδιού από τα ραδιόφωνα, θα ξαναθυμηθούμε τις παλιές καλές στιγμές που μας είχε χαρίσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου ερμήνευσε μαζί με τον Κώστα Μυλώση το τραγούδι «Πες πόσα θες», που συμπεριλαμβάνεται στον δίσκο αυτό.

Εμείς δεν έχουμε παρά να του ευχηθούμε καλή επιτυχία, αλλά και να παραμείνει έτσι όπως τον γνωρίσαμε, ως πραγματικός καλλιτέχνης, σεμνός και συνάμα αγαπητός.

Απολαύστε το video clip του τραγουδιού «Καλλιτέχνης του δρόμου»

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης