Ο γνωστός σχεδιαστής και επιχειρηματίας Λάκης Γαβαλάς σε συνέντευξή του στο περιοδικό ΕΓΩ μίλησε για τις αρνητικές κριτικές, που έχει δεχθεί κατά καιρούς.

«Περνάω διάφορες διακυμάνσεις όσον αφορά τις κριτικές που δέχομαι. Κανείς δεν με ξέρει τόσο ώστε να με κρίνει. Είμαι πολύπλευρο άτομο. Καμιά φορά ακόμα και εγώ απορώ με τον εαυτό μου. Δεν ξέρω πως κατάφερνα στο παρελθόν να δουλεύω με τόσους εντατικούς ρυθμούς, πως άντεξα τη φυλακή ή πως μπορώ να δίνω στο dancing την «προίκα» μου. Που είναι η αισιοδοξία και το glamour μου. Θεωρώ πως η παρουσία μου δίνει στο σόου μία επιπλέον ώθηση» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Έχω μάθει τόσο στις καλές όσο και στις κακές κριτικές όταν έκλεισε ο κύκλος της φυλακής, πίστευα ότι θα με αντιμετώπιζαν με μια σχετική επιείκεια. Χαίρομαι που ο κόσμος κατάλαβε ότι δεν ήρθα σ” αυτό τον πλανήτη για να τον ταλαιπωρήσω, αλλά για να τον διασκεδάσω, να του δώσω το εμπόρευμά μου, να είμαι δίπλα μου. Δίνω ψυχή και σώμα. Δεν μπορούν λοιπόν κάποιοι τηλεκριτικοί να με κρίνουν με τέτοια εμπάθεια, ακόμα και αν δεν χορεύω καλά. Προσφέρω άλλα πράγματα. Υποτιμούν τόσο πολύ το κοινό που με ανεβάζει…

Διαβάστε τη συνέχεια στο govastileto.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης