Στο στούντιο της εκπομπής «Πρωινό ΑΝΤ1» βρέθηκε ως καλεσμένος, το πρωί της Τετάρτης, ο Λάκης Γαβαλάς ο οποίος μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις κριτικές που έχει δεχτεί από τα Μέσα Ενημέρωσης, αλλά και τον Λάκη Λαζόπουλο.

Μετά τη συμμετοχή του στην εκπομπή «Fab 5», ο γνωστός επιχειρηματίας έχει γίνει αντικείμενο σχολιασμού σε τηλεοπτικές εκπομπές, όπως εκείνη του Λάκη Λαζόπουλου:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Κανονικά θα έπρεπε να μην πειράζουν (σ.σ. τα σχόλια). Αλλά μερικές φορές όταν γίνεται εμμονή ένα πράγμα ή αγγίζει εσωτερικά- άλλο είναι να κάνεις ένα πίλινγκ σε κάποιον και άλλο να τον κάψεις σε έναν φούρνο. Το πίλινγκ κάνει μια χρήση καυστική, ας το πούμε και βγάζει μετά κάτι ωραίο, ενώ στον φούρνο καίγεσαι» υποστήριξε ο ίδιος και συνέχισε λέγοντας: «Θέλετε να βγάλω κι εγώ μια εκπομπή χιουμοριστική, γιατί βγάζω κι εγώ γέλιο; Αλλά δεν θα το βγάλω ποτέ με εμμονές και με τίποτα. Η αλήθεια είναι ότι ό, τι λέμε στις παρέες είναι χαριτωμένες γιατί και ο άλλος μπορεί να πετάξει μια ατάκα. Όταν έχουμε εκατό σκρίπτερ, τριακόσιους ανθρώπους που ετοιμάζουν την εκπομπή και χίλιους βιντεάδες γίνεται χαμός. Κι αυτό το λέω και το “Ράδιο Αρβύλα” και για τον Λάκη και για όλους. Εγώ θα στο έκανα και “one man show”, χωρίς να έχω κανέναν».

Πηγή: Yupi

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης