Έχει βγει με μερικές από τις πιο όμορφες γυναίκες του κόσμου και είναι γνωστός με τον όρο «modeliser», ή κοινώς «μοντελοπνίχτης» (ναι, πήρε τη δόξα από τον δικό μας τον γνωστό…), αφού οι περισσότερες γυναίκες στο πλευρό του ήταν μοντέλα.

Και μπορεί να είδαμε και πάθαμε μέχρι ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο να κερδίσει το Όσκαρ, αλλά ελπίζουμε ότι δεν θα μας βγάλει και εδώ το λάδι. Δηλαδή, μέχρι επιτέλους να βρεθεί η γυναίκα που θα κερδίσει με τη σειρά της το «Όσκαρ» της καρδιάς του. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Και παρόλο που δεν έχει αφήσει super model για super model σε ησυχία… ο ίδιος δηλώνει ότι δεν του αρέσουν απαραίτητα οι γυναίκες με αναλογίες μοντέλου.

«Αυτό που θέλω είναι ταπεινότητα, χιούμορ και όχι πολύ δράμα» είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του στο CBS. Δεν ξέρω αν σας έπεισε, εξάλλου πήρε Όσκαρ, για την ερμηνεία του…

Είναι ο «βασιλιάς του Pussy Pose», όπως λένε στην Καλιφόρνια τους ηθοποιούς που ξέρει όλος ο ντουνιάς με το μικρό τους όνομα και γεμίζουν γιοτ και κλαμπ με γκόμενες που γεννήθηκαν για να ποζάρουν με μπικίνι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι θεές Gisele, Bar Rafaeli, Blake Lively, Erin Heatherton και Τοnni Garrn ήταν μερικές από τις γυναίκες που έβγαιναν με τον Λεονάρντο, ενώ δεν είναι λίγα τα «παράνομα» τετ-α-τετ που του έχουν χρεώσει κατά καιρούς.

Για να δούμε κάποιες από τις «τυχερές» που πέρασαν από το κρεβάτι, το κότερο και γενικά από τη ζωή του Λίο.


Μπορεί να μη συμπεριελήφθη στις σχέσεις του, τουλάχιστον επίσημα, όμως το 2013 ακούστηκε και το όνομα της Μιράντα Κερ ως μία από τις γυναίκες που πέρασαν από τη ζωή του.


Μοντέλο είπατε; Έριν Χέδερτον. Κι αυτή στην αγκαλιά του από το 2011 μέχρι το 2012. Μάλιστα, μετά τον χωρισμό τους δήλωσε «ότι περνά και μόνη της καλά».


Κάποια στιγμή η χάρη του έφτασε μέχρι το Ισραήλ για… πάρτη της Μπαρ Ρεφαέλι. Από τις ελάχιστες μακροχρόνιες σχέσεις του Ντι Κάπριο, που διήρκεσε πέντε χρόνια, αν και με πολλά διαλείμματα.


Την ίδια διάρκεια είχε και ο δεσμός του με τη Ζιζέλ Μπούντχεν, που επίσης είχε αρκετά… break.



Η Ναόμι Κάμπελ θεωρείται επίσης ένας από τους πρώτους του σταθμούς, μετά τον οποίο ο ηθοποιός επέστρεψε στο σουηδικό τύπο μοντέλου, με την ξανθιά, γαλανομάτα Κρίστεν Ζανγκ, κάνοντας αμέσως μετά μία στάση στη Δανία, δηλαδή στην Έλενα Κρίστενσεν.

Η τελευταία αγαπημένη του 41χρονου Λίο ήταν η Κέλι Ρόρμπαχ, μοντέλο στο επάγγελμα, όπως και οι περισσότερες από τις συντρόφους του. Οι φήμες τούς ήθελαν να φτάνουν σύντομα στα σκαλιά της εκκλησίας, όμως… όχι.

Επιμέλεια: Κατερίνα Νινιού

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης