Ο λυράρης και η Δήμητρα

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009, 23:17
Ο λυράρης και η Δήμητρα

Εντύπωση προκάλεσε σε όσους βρέθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην επίσημη πρεμιέρα του θεατρικού έργου του Λάκη Λαζόπουλου, «Ο βιοπαλαιστής στη στέγη», και είδαν τη Δήμητρα Παπανδρέου να συνοδεύεται από τον λυράρη, Αχιλλέα Δραμουντάνη.

Όταν η κυρία Παπανδρέου μπήκε στο φουαγιέ του θεάτρου, μαζί με το νεαρό λυράρη, τράβηξε επάνω της τα φλας αλλά και τα βλέμματα όλων, οι οποίοι κοίταζαν επίμονα τόσο την ίδια, όσο και το συνοδό της. Σχεδόν σε όλες τις παρέες, των επωνύμων, που βρέθηκαν εκείνο το βράδυ στο θέατρο, θέμα συζήτησης ήταν ο κρητικός ερμηνευτής και η Δήμητρα Παπανδρέου, η οποία ήταν ντυμένη ροκ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μάλιστα, λίγες ημέρες πριν, οι δυο τους διασκέδαζαν στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανίζεται ο Νίκος Κουρκούλης. Η Δήμητρα Παπανδρέου, κάθε φορά που συνοδεύεται από τον Κρητικό ερμηνευτή, είναι πολύ χαλαρή και δεν αποφεύγει ούτε το φωτογραφικό φακό, ούτε να συστήσει τον Αχιλλέα Δραμουντάνη σε φίλους και γνωστούς...

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμη με σιγουριά αν η κυρία Παπανδρέου και ο λυράρης είναι φίλοι ή ζευγάρι. Η Δήμητρα Παπανδρέου πάντως είναι καλά και φαίνεται, ειδικά τώρα, που ολοκληρώνονται οι εργασίες στις έξι μεζονέτες της οδού Αγράμπελης. 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 19 Ιανουαρίου 2009, 23:17