Η Ελένη Μενεγάκη γνώρισε τον κουμπάρο της στον Ματέο! Στο Καπανδρίτι κατοικεί και εργάζεται ο γνωστός ζωγράφος Άγγελος. Και εκεί, στο καταφύγιό του που είναι μέσα στη φύση, η Ελένη τον σύστησε στον σύντροφό της Ματέο Παντζόπουλο. Έτσι, πλέον πολύ συχνά όλοι μαζί περνούν ευχάριστες ώρες μακριά από… ενοχλητικούς.

Η οικοδέσποινα της εκπομπής του Alpha «Καφές με την Ελένη» και ο σύντροφός της τον τελευταίο καιρό ζουν μοναδικές στιγμές αδιαφορώντας για τους παπαράτσι που τους ακολουθούν σε κάθε τους βήμα. Στο σπίτι του Άγγελου, δε, αισθάνονται πραγματικά ασφαλείς. Το ζευγάρι εκεί χαλαρώνει απόλυτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα, μάλιστα, με ανθρώπους του περιβάλλοντός τους, πολλές φορές πηγαίνουν ακόμα και ημερήσια εκδρομή στο Καπανδρίτι. Μαζί δε με τον Άγγελο απολαμβάνουν όλοι μαζί παραδοσιακά πιάτα σε ήσυχα εστιατόρια και ταβερνάκια. Άλλωστε, η περιοχή φημίζεται για τα μεζεδοπωλεία και τα τσιπουράδικά της.

Ο Άγγελος, που έχει βαφτίσει την πεντέμισι ετών κόρη της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου, τη μικρή Λάουρα, μετά τους τίτλους τέλους στον έγγαμο βίο τους (θυμίζουμε ότι πρόσφατα εκδόθηκε και το διαζύγιο Μενεγάκη-Λάτσιου) πίστευε ότι θα ξανασμίξουν, ωστόσο αυτό δεν συνέβη.

Με το πέρασμα του χρόνου το αποδέχθηκε. Βλέποντας ότι η Ελένη είναι ευτυχισμένη, ότι λάμπει δίπλα στον Ματέο, χάρηκε ιδιαίτερα και ο ίδιος. Πρόσφατα δε, που γνώρισε τον Ματέο -και τον συμπάθησε- έχει ένα λόγο παραπάνω να ευχαριστιέται που εκείνος είναι κοντά της. Χαμηλών τόνων και ιδιαίτερα προσηνής, ο Ματέο τον κέρδισε αμέσως. Εξάλλου, έχει φέρει ηρεμία και ισορροπία στην καθημερινότητα της Ελένης. Και το κυριότερο, έχει φέρει το χαμόγελο στα χείλη της.

Πηγή: Espresso

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης