Ο κόσμος «καίγεται» και ο μαιευτήρας δίνει Press conference.

Με το μαιευτήριο «Λητώ», όπου παραχωρούσε συνέντευξη Τύπου η ομάδα των μαιευτήρων της Κάτιας Ζυγούλη, συνδέθηκε ζωντανά η εκπομπή «Πρωινό ΑΝΤ1», το πρωί της Δευτέρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο μαιευτήρας Ελπιδοφόρος Δουράτσος αποκάλυψε πως ο Σάκης Ρουβάς, την ώρα που η σύντροφός του γεννούσε το δεύτερο παιδί τους, βρισκόταν στην είσοδο της αίθουσας τοκετού και όχι μέσα: «Αμέσως όμως μετά την έξοδο του παιδιού, το είδε ο παιδίατρος και του το έδωσαν στην αγκαλιά του. Συγκινήθηκε πάρα πολύ, αλλά ήταν ψύχραιμος. Και οι δυο τους, όμως, είναι φοβεροί γονείς και φοβερό ζευγάρι».

Όσον αφορά στο εξιτήριο του ζευγαριού από το μαιευτήριο, δήλωσε: «Δεν το ξέρω αυτό. Θα εξαρτηθεί από την πορεία τη μετεγχειρητική, που είναι αρίστη, αλλά παίζει ρόλο και ο μικρός να είναι σε άριστη κατάσταση, για να φύγει από το μαιευτήριο». Σε ποιον, όμως, μοιάζει το μωρό τελικά; «Μοιάζει και στους δύο. Μπορεί να επικρατούν τα χαρακτηριστικά του ενός ή του άλλου κάποιες φορές, αλλά αυτή τη στιγμή που το παιδάκι είναι μόλις δύο ημερών μοιάζει και στους δύο» απάντησε.

Αμέσως μετά όμως, οι συνεργάτες της εκπομπής και κυρίως η Χριστίνα Πολίτη δήλωσαν πως το μωρό μοιάζει περισσότερο στον πατέρα του, ο οποίος είναι τρισευτυχισμένος με την έλευση του γιου του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

ΠΗΓΗ: Yupi

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης