O Σάκης Μπουλάς, σε αποκλειστική συνέντευξη στο Down Town, μιλάει για τον ρόλο του Παύλου στη κωμική σειρά 50-50, κάνει μία εκτίμηση της καλλιτεχνικής του πορείας και μας εξηγεί γιατί είναι μελογχολικός.

Μοιάζετε καθόλου με τον Παύλο, το χαρακτήρα που υποδύεστε;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Όχι. Το μόνο κοινό που έχω με τον Παύλο είναι το ότι μου αρέσουν οι όμορφες γυναίκες. Ο Παύλος είναι συντηρητικός, οικογενειάρχης, έχει παιδί, έχει φροντιστήριο. Δεν θα μπορούσα να είμαι τίποτε απ’ όλα αυτά. Ήμουν, είμαι και θα είμαι εντελώς αντικομφορμιστής. Ο Παύλος παντρεύτηκε, έκανε μια κόρη, ξαναπαντρεύτηκε, έκανε ένα γιο. Δηλαδή… Παναγία μου! Εγώ δεν θα άφηνα τη γυναίκα μου για να παντρευτώ την γκόμενα. Θα έμενα με τη γυναίκα μου, το πολύ πολύ να είχα και γκόμενα».

Κοιτάζοντας πίσω, τι απ’ όσα κάνατε στην καριέρα σας θα αλλάζατε; Τι δεν θα κάνατε;

«Δεν θα έκανα κάποια χαζά τραγουδάκια που κατά καιρούς έχω κάνει και δεν είχα και το λόγο να τα κάνω. Για τα υπόλοιπα νιώθω περήφανος. Ακόμα και το ότι δούλεψα με την Άννα Βίσση και με τον Λευτέρη Πανταζή δεν θα το άλλαζα. Όλα αυτά τα χρόνια έκανα απίστευτες συνεργασίες, πέρασα πολύ καλά και κατάφερα να μην αλλοιωθώ. Ήμουν εγώ σε όλα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ούτε λόγους για να μελαγχολείτε, φαντάζομαι.

«Έχω άπειρους λόγους για να μελαγχολώ. Και γι’ αυτό είμαι κυρίως μελαγχολικό άτομο. Οι κωμικοί, γενικά, είναι οι πλέον μελαγχολικοί τύποι, δέχονται μεγάλη πίεση για να κάνουν κωμωδία. Είναι ζόρικο να ξεχνάς τα προβλήματά σου και να πρέπει να κάνεις τον άλλο να γελάει».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης