Μετά τις τρομερές αποκαλύψεις που έκανε ο πατέρας της Lindsay σήμερα το πρωί, ο Michael αποφάσισε να βελτιώσει κάπως την κατάσταση που επικρατεί μεταξύ τους.

Μέσω του προφίλ του στο twitter ισχυρίστηκε ότι η κόρη του πάσχει από τον ιό του AIDS, γεγονός που μεγαλώνει την κόντρα μέσα στην οικογένεια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

"Dina-Lindsay-Ali"Τώρα, όμως, σε μια απέλπιδα προσπάθεια να σταματήσει τον «πόλεμο» με την πρώην σύζυγό του, Dina, και τις κόρες του, Ali και Lindsay, τους ζήτησε να έχουν μια ιδιωτική συνάντηση, για να μιλήσουν.

Βέβαια, πάλι μέσω twitter έκανε την πρόταση, καθώς έγραψε: «Αν η Dina και η Ali κάτσουν να μιλήσουν μαζί μου και με τους δικηγόρους μας, θα αντιμετωπίσω τα πάντα σε ιδιωτικό επίπεδο και θα σταματήσω να μιλάω δημοσίως. Αν όμως αρνηθούν, τότε θα απευθυνθώ σε κοινωνικό λειτουργό στη Νέα Υόρκη και θα στείλω την Dina στο δικαστήριο για άλλους λόγους».

Ωστόσο, δεν έμεινε σε αυτά: «Αν η Dina συνεχίσει τις κατηγορίες εναντίον μου, θα δημοσιεύσω όλες τις κασέτες που έχω στην κατοχή μου. Θα δημοσιοποιήσω όλες τις συζητήσεις και δεν θα της βγει σε καλό».
Επίσης, μίλησε και για τα χρήματα της κόρης του, λέγοντας: «Από την πρώτη στιγμή που ξεκίνησα όλο αυτό, δεν στόχευα τα λεφτά της. Αν το έκανε κάποιος αυτό, ήταν η Dina. Την πήγε μια ημέρα στην τράπεζα. Τόσα χρόνια κερδίζει χρήματα, ενώ εγώ ποτέ δεν έχω πάρει ούτε ένα cent. Δεν λήστεψα ποτέ κανέναν. Πήγα στη φυλακή για άλλους λόγους. Ας μιλήσουν για τον αδελφό της Dina, ο οποίος πήγε στη φυλακή για ληστεία».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τέλος, μίλησε και για τα περιοριστικά μέτρα, που λέγεται πως πήρε η Lindsay: «Η κόρη μου δεν έκανε ποτέ ασφαλιστικά μέτρα εναντίον μου. Η πρώην σύζυγός μου ήταν εναντίον μου, γιατί μίλησα για τους δικούς της ανθρώπους που έκαναν χρήση ναρκωτικών και βρίσκονταν κοντά στα παιδιά μου».

Και έκλεισε τον μακροσκελή του λόγο, λέγοντας: «Χρειάζεται βοήθεια. Το μόνο που θέλω είναι να κάτσουμε όλοι παρέα και να μιλήσουμε. Ως γονείς να κάνουμε κάτι, για να βοηθήσουμε τα παιδιά μας».

Διαβάστε επίσης:
Η Lindsay Lohan έχει AIDS;
Τετάρτη, 28 Απριλίου 2010

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης