Η Αμερική φαίνεται πως έχει νέο αγαπημένο «κακό παιδί», μετά τον Τζέρεμι Μικς, τον γαλανομάτη γκάνγκστερ που προκάλεσε πανικό στα social media με το που κυκλοφόρησε η φωτογραφία της σύλληψής του.

Πρόκειται για τον Σον Κόρι, ο οποίος συνελήφθη νύχτα του Halloween, μετά από επίθεση σε άνθρωπο μεταμφιεσμένο σε δημοσιογράφο και ήδη τον αποκαλούν: «America’s next hot mug shot». Η φωτογραφία του μετά τη σύλληψη κάνει ήδη τον γύρο του κόσμου μέσω του διαδικτύου ενώ δεκάδες θαυμάστριές του τον «πολιορκούν» στα social media κα δεσμεύονται ότι περιμένουν την αποφυλάκισή του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο Κόρι επιτέθηκε στον μασκαρεμένο ρεπόρτερ του Fox News φωνάζοντας «Μισώ το Fox News», στη συνέχεια πήρε το μικρόφωνό του και το έτριψε στα… απόκρυφα σημεία του και τον χτύπησε με μια ρακέτα του τένις. Δεν είναι γνωστό αν ο ίδιος ήταν μασκαρεμένος ή απλά είχε μαζί του ρακέτα του τένις.

Ο 29χρονος έχει απίστευτη ομοιότητα με τον Τζέρεμι Μικς, κάτι που κάνει αρκετούς να αναρωτιούνται αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο ή για τον δίδυμο αδελφό του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης