Ο βετεράνος της ροκ, ο Nick Cave, βρέθηκε στις Κάννες, καθώς είναι ο σεναριογράφος στην νέα ταινία του σκηνοθέτη και «κολλητού» του, John Hillcoat, που φέρει τον τίτλο «Lawless» («Παράνομοι»).

Πρόκειται για ένα αρκετά βίαιο γουέστερν που εκτυλίσσεται στην εποχή της ποτοαπαγόρευσης, με ήρωες τρία αδέρφια που παρασκευάζουν και διακινούν αλκοόλ. Όταν φτάσει στην πόλη ένας αστυνομικός, με σκοπό να σταματήσει την επιχείρηση τους, θα ξεκινήσει μεταξύ τους μια αιματηρή βεντέτα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα αδέρφια υποδύονται ο Tom Hardy, ο Jason Clarke και ο Shia LaBeouf, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει στο φεστιβάλ και ως σκηνοθέτης με μια μικρού μήκους ταινία («Howard cantour.com»).

Το καστ είναι εξαιρετικό και στους υπόλοιπους ρόλους, που παίζουν ο Guy Pearce (στον ρόλο του κακού), η Jessica Chastain και η Mia Wasikowska. Στο φιλμ επίσης κάνει μια σύντομη εμφάνιση ο Gary Oldman.

Οι βασικοί πρωταγωνιστές της ταινίας έλαβαν μέρος στη φωτογράφιση και τη συνέντευξη Τύπου που παραχωρήθηκε στο φεστιβάλ των Καννών. Τον πρώτο λόγο είχε φυσικά ο Nick Cave, αφού αυτός διασκεύασε το βιβλίο του Matt Bondurant, «The Wettest County», που είναι μάλιστα μια πραγματική ιστορία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή:ant1
Eπιμέλεια:Nτίνος Παπαλάμπρος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης